صاحبخبر - به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از ديلي استار، نيروهاي نظامي عربستان و امارات براي جلوگيري از حمله نيروهاي انصارالله در اطراف شهر عدن مستقر شدند.
بر اساس اين گزارش، امنيتي شدن شهر عدن در حالي صورت مي گيرد که حملات وحشيانه جنگنده هاي ائتلاف سعودي ها عليه يمن به استان مأرب و شهر صنعا ادامه دارد.
روز گذشته (يکشنبه) به دنبال حمله راکتي نيروهاي انصارالله به نيروهاي نظامي سعودي ها که منجر به هلاکت 60 نفر از آنها شد، حملات عربستان به پايتخت يمن افزايش يافت.
از سوي ديگر، روز جمعه امارات متحده عربي اعلام کرده بود که براي گرفتن انتقام 45 سرباز خود که در تجاوز به يمن کشته شدند، حملات خود را به پايتخت يمن شتاب بيشتري خواهد داد.
عربستان سعودي و متحدانشان درصدد هستند تا با تضعيف جنبش مردمي انصارالله يمن اقدام به بازگرداندن، عبد ربه منصور هادي، رئيس جمهور فراري يمن کند و در دستيابي به اين هدف متحدان غربي عربستان نيز دخيل هستند.
∎