شناسهٔ خبر: 75695487 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

مدارس به کانون تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی تبدیل شوند

حوزه/ امام جمعه گناوه گفت: مدارس باید به کانون تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی و انتقال پیام شهدا به نسل‌های آینده تبدیل شوند تا روحیه مسئولیت‌پذیری و تعهد در میان نوجوانان تقویت شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، مراسم افتتاح طرح ملی «لاله‌های روشن» هم‌زمان با سراسر کشور، در دبیرستان عصمتیه شهرستان گناوه برگزار شد.

در این آیین حجت‌الاسلام‌ سید عبدالهادی رکنی حسینی، امام جمعه گناوه، مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، رئیس اداره تبلیغات اسلامی، رئیس بسیج دانش‌آموزی و خانواده شهید شاخص مدرسه شهید شادمانی حضور داشتند.

در بخش‌های مختلف این مراسم، دکلمه دانش‌آموزی، قرائت وصیت‌نامه شهید شادمانی، اجرای گروه سرود دانش‌آموزان، مداحی مداح اهل بیت علیهم‌السلام و تشییع نمادین پیکر شهید اجرا شد که حال و هوایی معنوی به فضای مدرسه بخشید.

در ادامه مراسم، حجت‌الاسلام رکنی حسینی امام جمعه گناوه با قدردانی از برگزارکنندگان این برنامه، با اشاره به اهمیت اجرای طرح ملی لاله‌های روشن در مدارس، اظهار داشت: این طرح، زمینه‌ساز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان و فرصتی ارزشمند برای آشنایی دانش‌آموزان با سبک زندگی و سیره شهداست.

وی افزود: مدارس باید به کانون تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی و انتقال پیام شهدا به نسل‌های آینده تبدیل شوند تا روحیه مسئولیت‌پذیری و تعهد در میان نوجوانان تقویت شود.

در پایان این مراسم، از خانواده شهید شاخص مدرسه، شهید شادمانی، با اهدای لوح سپاس و هدیه‌ای معنوی تجلیل به‌عمل آمد.

انتهای پیام/