طرفداری | شجاع خلیل زاده نیز مانند باقی عوامل تراکتور از رأی کمیته استیناف برای هواداران این تیم راضی نیست.
شجاع خلیل زاده، کاپیتان تیم تراکتور پس از پیروزی ارزشمند تیمش مقابل الشرطه در مرحله اول لیگ نخبگان آسیا، ضمن تبریک این برد به هواداران، نسبت به شرایط میزبانی باشگاه و محرومیت هواداران در دیدار مقابل پرسپولیس واکنش تندی نشان داد. خلیل زاده با اشاره به حضور پرشور هواداران در هوای سرد تبریز گفت:
این برد را به هوادارانمان تبریک میگویم که در هوای سرد آمدند و تیمشان را حمایت کردند. توانستیم یک سه امتیاز خوب بگیریم و فعلاً به رتبه سوم برسیم. امیدواریم با یک جایگاه خوب به مرحله بعد صعود کنیم، این به نفع ما و فوتبال ایران است.
کاپیتان تراکتور از شرایط زمین یادگار امام و انتقال بازیهای خانگی به ورزشگاه بنیاندیزل انتقاد کرد و گفت:
فوتبال با هوادار معنا میگیرد. جو امروز ورزشگاه را ببینید؛ تراکتور بدون هوادار زور ندارد. خطاب به مسئولان میگویم: ما باید در یادگار و کنار هوادارانمان بازی کنیم. بنیاندیزل برای ما زمین تمرین است و هیچ حسی به بازی در آنجا نداریم. هر روز در آن زمین تمرین میکنیم و انگیزهای برای مسابقه در آنجا وجود ندارد. یادگار و هواداران به ما انرژی میدهند.
خلیل زاده درباره محرومیت هواداران تراکتور در دیدار حذفی برابر پرسپولیس نیز اظهار داشت:
نمیفهمم چرا دو سال باید هوادارانمان برای کاری که نکردند محروم باشند. از آقای حسنزاده، که انسان بسیار خوبی است، خواهش میکنم در این رأی تجدیدنظر کند. اتفاقی که افتاده تمام شده و گذشته. شما باید شرایطی ایجاد کنید که بازیها با حضور هوادار برگزار شود. مردم میآیند تا انرژیشان را تخلیه کنند و تیم را حمایت کنند.
کاپیتان تراکتور با اشاره به شرایط ویژه این باشگاه در آسیا گفت:
ما نماینده ایران در آسیا هستیم. الان بردیم و باید کاری کنند تیم انگیزه بیشتری بگیرد. وقتی در لیگ شرایط خوبی داریم، در آسیا هم موفق خواهیم بود. پنج بازی در خانه انجام دادیم و فقط یکبار با حضور هواداران بودیم؛ این ظلم به تراکتور است. امیدوارم بازیهای ما با حضور هواداران باشد.