شناسهٔ خبر: 75652403 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: سینماپرس | لینک خبر

در راستای ترسیم چشم‌انداز و بررسی شیوه‌های موثر در پیشبرد اهداف گریم تئاتر در سطح ملی؛

«مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت ارشاد» با اعضای هیات مدیره «انجمن چهره‌پردازان تئاتر » دیدار کرد

سینماپرس: رضا مردانی مدیرکل هنرهای نمایشی با اعضای هیات مدیره انجمن چهره‌پردازان تئاتر در راستای ترسیم چشم‌انداز و بررسی شیوه‌های موثر در پیشبرد اهداف گریم تئاتر در سطح ملی دیدار و گفت‌وگو کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش سینماپرس، در این دیدار درباره هدف‌گذاری و تدوین ساختار داوری گریم توسط نیروهای متخصص و مرتبط با رشته گریم تئاتر در جشنواره‌های ملی و بین‌المللی، ایجاد ظرفیت‌های آموزشی و کارگاهی از اعضای انجمن گریم و ماسک با هدف توانمندسازی سایر استان‌های کشور در این زمینه، ایجاد ظرفیت پیوند و همکاری مشترک انجمن چهره‌پردازان تئاتر با رادیو فرهنگ و رادیو نمایش، لزوم توجه به حقوق پدیدآورندگان آثار هنری و توجه به چاپ نام طراح گریم در پوسترهای تئاتری، تشکیل کارگروه برای پیگیری و به نتیجه رسیدن مصوبات مشترک سخنانی مطرح شد.

فریبا نورشعاع حسینی (ریاست انجمن گریم)، فریبا فرجی (بازرس انجمن گریم)، رویا اویس قرنی (مسئول دبیرخانه انجمن گریم)، متین قادری (نایب رییس و مدیر روابط عمومی انجمن گریم)، رضا صالحی (عضو هیات مدیره‌ انجمن گریم) و علی گودینی (نماینده واحد گریم تئاتر شهر و عضو هیات مدیره مرکزی خانه تئاتر) اعضای حاضر در دیدار مدیرکل هنرهای نمایشی با اعضای هیات مدیره انجمن چهره‌پردازان تئاتر بودند.

لزوم وجود نظام‌نامه صنفی منسجم برای حرفه گریم و تعریف اصولی جایگاه گریم تئاتر، توجه به اقتصاد هنر با هدف سازماندهی واحدهای گریم در سالن‌های خصوصی با نظارت و همکاری اداره‌کل هنرهای نمایشی و انجمن چهره‌پردازان، برگزاری و تجلیل از پیشکسوتان، جوانان نخبه و فعالان و اشخاص شاخص در حرفه چهره‌پردازی تئاتر، تنظیم تفاهم‌نامه مشترک انجمن گریم و ماسک با اداره‌کل هنرهای نمایشی در راستای اهداف مشترک دو طرف از موارد مطرح شده در دیدار مدیرکل هنرهای نمایشی با اعضای انجمن چهره‌پردازان بود.