شناسهٔ خبر: 75651723 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

فرماندار زابل: ۱۳ آبان؛ یادآور ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی است

زابل - ایرنا - فرماندار شهرستان ویژه زابل گفت: ۱۳ آبان؛ نماد بصیرت، مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی است و مردم انقلابی سیستان امسال نیز همگام با سراسر کشور با حضور پرشور خود این روز تاریخی را گرامی می‌دارند.

صاحب‌خبر -

علی ولایتی‌پور شامگاه دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: روز۱۳ آبان یادآور سه واقعه تاریخی بزرگ در انقلاب اسلامی است که هر یک نماد روشنی از ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی به‌ویژه آمریکاست.

وی افزود: ۱۳ آبان؛ یادآور تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، شهادت دانش‌آموزان در اعتراض به رژیم پهلوی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام(ره) است که به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شده است.

فرماندار شهرستان ویژه زابل بیان کرد: همزمان با سراسر کشور، مراسم راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در این شهرستان نیز با حضور اقشار مختلف مردم، فرهنگیان، دانش‌آموزان، خانواده‌های معظم شهدا، روحانیون، بسیجیان و اصناف از ساعت ۹ صبح از میدان انقلاب آغاز و تا مصلی المهدی (عج) این شهر ادامه خواهد داشت.

وی با دعوت از مردم برای حضور گسترده در این مراسم افزود: حضور پرشور و خانواده‌محور مردم زابل در راهپیمایی ۱۳ آبان، تجدید میثاقی دوباره با آرمان‌های امام راحل (ره) و شهیدان انقلاب اسلامی است و فریاد «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» بار دیگر از دیار مردم انقلابی سیستان طنین‌انداز خواهد شد.

ولایتی پور تصریح کرد: مردم سیستان در همه صحنه‌های انقلاب پیشگام بوده‌اند و راهپیمایی ۱۳ آبان امسال نیز جلوه‌ای از وحدت، بصیرت و استکبارستیزی این خطه خواهد بود.

به گزارش ایرنا، راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان‌ماه در سایر شهرستان‌های منطقه سیستان نیز همزمان با زابل برگزار می‌شود.

این راهپیمایی در شهر بنجار ساعت ۹ صبح از مقابل بخشداری به سمت مسجد جامع صاحب‌الزمان (عج)،شهر دوست‌محمد (هیرمند) ساعت ۱۰ صبح از میدان معلم تا گلزار شهدای گمنام، شهر قرقری (هیرمند) ساعت ۹ صبح از خیابان پیامبر اعظم (ص) تا میدان امام علی (ع)، شهر محمدآباد (هامون) ساعت ۹ صبح از اداره آموزش و پرورش تا مسجد علی‌بن‌ابی‌طالب (ع)، شهر علی‌اکبر (هامون) ساعت ۹ صبح از مزار شهدای گمنام تا مسجد جامع،شهر جزینک (زهک) ساعت ۸ صبح از بخشداری تا مدرسه شهیدان میرحسینی،بخش خمک (زهک) ساعت ۸:۳۰ از مسجد امام حسین (ع) تا دبیرستان سلمان فارسی،شهر زهک ساعت ۹ صبح از میدان شهید سلیمانی به سمت مصلی الغدیر، شهرک محمدشاه‌کرم (زهک) از ساعت ۹ صبح از دفتر دهیاری تا مسجد جامع و شهرستان نیمروز از ساعت ۸:۳۰ از اداره آموزش و پرورش تا بوستان شهدای گمنام(عج) برگزار می‌شود.