شناسهٔ خبر: 75649347 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

کشف ۳۰۰ میلیارد ریال کالای ممنوعه در آب های بوموسی

بندرعباس- فرمانده پایگاه دریابانی بوموسی از توقیف یک فروند لنج متخلف در آبهای این شهرستان و کشف ۳۰۰ میلیارد ریال کالای ممنوعه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی اکبری، فرمانده پایگاه دریابانی بوموسی گفت: مرزبانان پایگاه دریابانی بوموسی با اشراف اطلاعاتی از قصد قاچاقچیان برای جابه‌جایی کالای ممنوعه در حوزه استحفاظی آگاه شدند و بلافاصله پیگیری موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی ادامه داد: مرزبانان پس از اجرای گشت‌های هدفمند در سطح حوزه استحفاظی سرانجام قاچاقچیان را مشاهده کرده و با واکنش سریع خود توانستند از ادامه مسیر آن‌ها برای جابه‌جایی و انتقال محموله قاچاق به عمق کشور جلوگیری کنند.

فرمانده دریابانی بوموسی با اشاره به غافلگیری قاچاقچیان، خاطرنشان کرد: قاچاقچیان که خود را در محاصره نیروهای دریابانی می‌دیدند تسلیم شدند که در این رابطه ضمن توقیف یک فروند موتور لنج و همچنین دستگیری ۲ قاچاقچی، ۵۵ هزار عدد کالای ممنوعه به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال کشف شد.