شناسهٔ خبر: 75608051 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

برگزاری چهارمین رویداد گردشگری انار و زعفران در منطقه نمونه گردشگری باغستان، دیار یاقوت‌های سرخ و قنات جهانی بلده

چهارمین رویداد گردشگری انار و زعفران در شهر زیبای باغستان با حضور گرم مسئولین، گردشگران و مردم برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش میراث‌آریا، چهارمین رویداد گردشگری انار و زعفران در منطقه نمونه گردشگری باغستان، با حضور فرماندار شهرستان، مدیر کل جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی، رئیس اداره میراث‌فرهنگی شهرستان، مدیر پایگاه قنات جهانی بلده، شهردار فردوس، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر باغستان و مدیرعامل آبگرم معدنی و مشاور فرماندار در امور توسعه گردشگری، مسئول دفتر نماینده، فعالین گردشگری و سایر مسئولین شهرستانی، شهروندان، گردشگران و میهمانان صبح روز جمعه ۹ آبان‌ماه ۱۴۰۴، برگزار شد.

کاظم شبنم‌زاده رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فردوس، با اشاره به نقش برگزاری رویدادهای گردشگری در جذب گردشگر گفت: یکی از راهکارهای جذب گردشگر و معرفی ظرفیت‌های شهرستان و همچنین افزایش میزان ماندگاری مسافر، ایجاد زیرساخت‌های اقامتی و استمرار برگزاری رویدادهای گردشگری است که خوشبختانه در حوزه سرمایه‌گذاری در حال حاضر این شهرستان دارای امکانات گردشگری شامل ۲۱ واحد بوم گردی، هتل سنتی عماد نظام، مجموعه تفریحی گردشگری آبگرم، دفاتر خدمات مسافرتی، مهمانپذیرها، رستوران‌های بین راهی، خانه‌های مسافر، سفره خانه‌های سنتی و مجتمع‌های بین راهی و…است.

رئیس میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فردوس افزود: شهرستان فردوس ظرفیت پذیرش مسافر تا ۱۵۰۰ نفر در شب را دارد و با برگزاری رویدادهای گردشگری زمینه جذب بیشتر مسافران و گردشگران فراهم می‌شود.

او بیان کرد: در چهارمین رویداد گردشگری انار و زعفران، علاوه بر معرفی محصولات شاخص و استراتژیک منطقه همچون انار و زعفران، آیین‌های فرهنگی و سنتی از جمله آیین کهن کف‌زنی و اجرای موسیقی سنتی محلی، رقص محلی، راه‌اندازی غرفه‌های صنایع‌دستی و مشاغل خانگی، فروش انار و پخت رب انار، و…نیز برگزار شد که فضایی دل‌نشین، خاطره‌انگیز و پرشور برای بازدیدکنندگان فراهم ساخت.

شبنم‌زاده با اشاره به استقبال گردشگران و هموطنان از برگزاری این رویداد گفت: با توجه به ثبت رویداد فوق در تقویم رویدادهای گردشگری کشور، جشنواره انار و زعفران فردوس هرساله در بازه زمانی یک الی ۳۰ آبان‌ماه به منظور معرفی توانمندی‌های شهرستان و به ویژه شناساندن محصولی منحصر به فرد انار و زعفران شهرستان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/