شناسهٔ خبر: 75598801 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

بازار از لنز «دنیای اقتصاد»؛

لبنیات در مسیر گرانی؛ افزایش تدریجی قیمت ها در بازار+جدول

دنیای اقتصاد: در این گزارش سری به یک فروشگاه معتبر زنجیره ای در تهران زدیم و قیمت انواع محصولات لبنی را در بازار امروز ۹ آبان مورد بررسی قرار دادیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ بررسی تازه‌ترین قیمت‌ها در بازار محصولات لبنی نشان می‌دهد روند افزایش نرخ این اقلام همچنان ادامه دارد. بر اساس آخرین رصد انجام شده، قیمت برخی از برندهای لبنی نسبت به ماه گذشته رشد محسوسی داشته است.

در میان اقلام پرمصرف، شیر کم‌چرب هراز با قیمت ۶۵ هزار و ۹۰۰ تومان و شیر پرچرب ویتامین D۳ میهن با ۴۴ هزار تومان در بازار عرضه می‌شوند. همچنین شیر کاکائو کم‌چرب پاک با نرخ ۸۹ هزار و ۹۰۰ تومان از گران‌ترین انواع شیر در بازار محسوب می‌شود.

در گروه پنیرها، پنیر فتا نیم‌چرب دوشه هراز ۴۰۰ گرمی با قیمت ۹۶ هزار و ۹۰۰ تومان و پنیر پیتزای پرچرب کاله نیم کیلویی با ۲۵۹ هزار تومان در صدر لیست قیمت‌ها قرار دارند. پنیر خامه‌ای ویلی کاله نیز ۷۹ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت‌گذاری شده است.

در میان محصولات دیگر، ماست پروبیوتیک پرچرب هراز ۷۵۰ گرمی با نرخ ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان و ماست موسیر چکیده پرچرب کاله با قیمت ۱۰۷ هزار تومان به فروش می‌رسند.

در بخش نوشیدنی‌های لبنی، دوغ گازدار آبعلی کوچک با قیمت ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان و دوغ گازدار گرمادیده پگاه دو لیتری با قیمت  ۷۱ هزار تومان عرضه می‌شوند.

کره حیوانی هراز نیز با قیمت ۷۴ هزار و ۹۰۰ تومان در مقایسه با کره گیاهی مهگل (۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان) اختلاف قیمتی قابل توجهی دارد. در میان محصولات مکمل، خامه پرچرب پگاه ۶۵ هزار و ۹۰۰ تومان و کشک مایع سمیه با قیمت ۱۲۵ هزار تومان در بازار فروخته می‌شوند.

در مجموع، بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت اغلب اقلام لبنی در محدوده‌ای بین ۳۰ تا بیش از ۲۵۰ هزار تومان در نوسان است و اختلاف نرخ میان برندهای مختلف، ناشی از نوع ، بسته‌بندی و برند تجاری آن‌هاست.

لبنیات