شناسهٔ خبر: 75589386 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

ژابی آلونسو سنت «ژوزه مورینیو» را در رئال مادرید احیا می‌کند

سرمربی اسپانیایی از زمان ورودش به لوس بلانکوس، تغییرات مهمی را اعمال کرده است.

صاحب‌خبر -

طرفداری | در دیداری مهم و حساس از هفته چهارم رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا فصل 26-2025، لیورپول و رئال مادرید از ساعت 23:30 روز سه‌شنبه هفته آینده (4 نوامبر) در استادیوم آنفیلد به مصاف یک‌دیگر خواهند رفت. 

به گزارش مارکا، ژابی آلونسو تصمیم گرفته که آخرین جلسه تمرینی تیمش پیش از تقابل با لیورپول را به جای آنفلید، در والدبباس برگزار کند. برخلاف بسیاری از تیم‌های مطرح، کهکشانی‌ها عادت داشتند که آخرین تمرینشان پیش از بازی‌های خارج از خانه اروپایی را در استادیوم حریف برگزار کنند. با این حال، آلونسو از سران باشگاه درخواست کرده که به جای روز یک‌شنبه، عصر دوشنبه به لیورپول پرواز کنند. به این ترتیب، رئال مادرید صبح روز دوشنبه در والدبباس تمرین می‌کند، سپس بعد از صرف ناهار و استراحت، در ساعت 16:00 راهی لیورپول می‌شود. پس از رسیدن به مقصد و به دلیل اجبار در رعایت قوانین یوفا، آلونسو و یکی از بازیکنان رئال مادرید به آنفیلد می‌روند تا در کنفرانس خبری شرکت کنند اما مابقی بازیکنان، در هتل می‌مانند. به این ترتیب، رئال مادرید بدون هیچ تمرینی در آنفیلد، سه‌شنبه شب به مصاف لیورپول خواهد رفت.

در تاریخ معاصر رئال مادرید، ژوزه مورینیو تنها کسی بود که با تمرین در استادیوم حریف مخالفت داشت و آخرین تمرین تیمش پیش از برگزاری بازی‌های خارج از خانه اروپایی را در والدبباس برگزار می‌کرد.