شناسهٔ خبر: 75589384 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

مدیر فوتبال منچستریونایتد: برنامه مشخصی برای موفقیت داریم؛ باید روی ترکیب تیم سرمایه‌گذاری کنیم

ویلکاکس تأکید دارد بازیکنانی که به منچستریونایتد می‌پیوندند، باید پیش‌نیازهای شخصیتی باشگاه را هم دارا باشند.

صاحب‌خبر -

طرفداری | جیسون ویلکاکس، مدیر فوتبال منچستریونایتد، معتقد است این باشگاه در مسیر درستی حرکت می‌کند و تأکید کرده که «برنامه‌ای روشن» برای پیشرفت وجود دارد.

به گزارش One Football، پس از فصل ناامیدکنندهٔ ۲۵-۲۰۲۴ که با قرار گرفتن در رتبهٔ پانزدهم لیگ برتر و شکست در فینال لیگ اروپا به پایان رسید، شیاطین سرخ اکنون نشانه‌هایی از بازگشت به مسیر درست نشان می‌دهند.

یونایتد در تابستان با هدف بازسازی ترکیب روبن آموریم دست به تغییراتی زد؛ چند بازیکن بزرگ از تیم جدا شدند و در مقابل، ماتئوس کونیا، برایان امبومو، بنیامین ششکو و سنه لامنس به اولدترافورد نقل مکان کردند.

ویلکاکس که از روند هماهنگی بازیکنان جدید در تیمی که خود را برای دیدار شنبه مقابل ناتینگهام فارست آماده می‌کند راضی است، گفت:

همه‌ٔ آن‌ها انسان‌های خوبی هستند. حتی بازیکنانی که تابستان گذشته آمدند، حرفه‌ای‌های تمام‌عیار و بازیکنان سطح بالایی‌اند. ما واقعاً خوش‌بین هستیم که در مسیر درستی قرار داریم.

او در گفت‌وگو با رسانهٔ رسمی باشگاه ادامه داد:

ما برنامه‌ای روشن داریم. مطمئنم که در این مسیر، چالش‌ها و فراز و نشیب‌هایی وجود خواهد داشت، اما باید بدون توجه به سر و صدای بیرونی، آرامش خود را حفظ کنیم.

می‌دانیم چه کارهایی باید انجام دهیم و کدام بخش‌های تیم نیاز به بهبود دارد. برای اینکه در جمع چهار تیم برتر قرار بگیریم و به‌طور مستمر برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و لیگ برتر بجنگیم، باید روی ترکیب سرمایه‌گذاری کنیم.

ما باید بازیکنان مناسب را جذب کنیم؛ بازیکنانی که هم با استعداد باشند و هم بتوانند با فشار بازی در یونایتد کنار بیایند؛ کسانی که بتوانند تیم را به جلو ببرند. همیشه صرفاً جذب استعدادهای بزرگ کافی نیست؛ بازیکن باید شخصیت مناسبی داشته باشد و بتواند چیزی متفاوت به تیم اضافه کند.

از شرایط فعلی‌مان راضی هستیم، اما می‌دانیم باید پیشرفت کنیم. بازیکنان هیچ‌وقت قانع نیستند، روبن هرگز راضی نخواهد بود، من هم راضی نخواهم بود؛ این بخشی از ذات ماست.

ما همیشه به دنبال پیشرفت هستیم. هرکسی که در منچستریونایتد کار می‌کند باید همین طرز فکر را داشته باشد و البته دارد. این همان استانداردی است که هر روز برایش تلاش می‌کنیم.