شناسهٔ خبر: 75581857 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

پوریانی: فرد مدعی نفوذ در دستگاه قضایی مازندران دستگیر شد

ساری - رئیس کل دادگستری مازندران گفت: فردی که با ادعای نفوذ در دستگاه قضایی و غصب عنوان وکیل از مردم کلاهبرداری می کرد با هوشیاری ماموران حفاظت و اطلاعات دستگیر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس پوریانی با اشاره به دستگیری فرد مدعی نفوذ در دستگاه قضائی در این خصوص اظهار کرد: مشارالیه با غصب عنوان وکیل و این ادعا که قادر است هر اقدامی را در مجموعه دادگستری مازندران انجام دهد، نسبت به دریافت مبالغی از مردم اقدام می‌کرد.

رئیس کل دادگستری مازندران افزود: با رصد دقیق اطلاعاتی و هوشیاری مأمورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران، متهم در حین ارتکاب جرم، توسط مأمورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران، دستگیر شد.

پوریانی تصریح کرد: پس از تشکیل پرونده قضائی در دادسرای مرکز استان، مشارالیه با صدور قرار بازداشت موقت به زندان معرفی شد.

رئیس کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: تحقیقات تکمیلی برای شناسایی مرتبطین احتمالی و سایر مالباختگان و همچنین کشف زوایای دیگر پرونده ادامه دارد.

پوریانی تصریح کرد: برخورد دستگاه قضائی با هرگونه مؤلفه فساد در استان، جدی، قاطع و قانونی خواهد بود.