شناسهٔ خبر: 75581278 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

علی اکبری: عملیات بهسازی راه روستایی «کهنه‌که» در رضوانشهر آغاز شد

رضوانشهر - معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای گیلان گفت: عملیات بهسازی و آسفالت راه روستایی کوهستانی «کهنه‌که» در شهرستان رضوانشهر آغاز شده است.

صاحب‌خبر -

مهدی علی‌اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر از آغاز عملیات بهسازی و آسفالت راه روستایی «کهنه‌که» در رضوانشهر خبر داد و اظهار کرد: عملیات اجرایی این پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی آغاز شده است.

وی افزود: این طرح شامل بهسازی، زیرسازی و اجرای آسفالت در مسیر یک کیلومتری محور ارتباطی روستای کهنه‌که بوده و در یکی از مناطق کوهستانی شهرستان رضوانشهر اجرا می‌شود.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری گیلان تصریح کرد: اجرای این پروژه با هدف ارتقای ایمنی تردد، بهبود دسترسی روستاییان، تسهیل حمل‌ونقل محصولات کشاورزی و توسعه پایدار مناطق روستایی در دستور کار قرار گرفته است.