شناسهٔ خبر: 75572618 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

جشنواره گل‌کلم فرصتی برای معرفی ظرفیت‌ها و حمایت از مشاغل خانگی کهریزک

شهردار کهریزک با اشاره به آغاز سومین جشنواره گل‌کلم در این شهر گفت: این جشنواره سه روز ادامه خواهد داشت و هدف اصلی آن معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، توسعه گردشگری و حمایت از مشاغل خانگی است.

صاحب‌خبر -

علی کلهر، شهردار کهریزک در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، در حاشیه آغاز جشنواره گل کلم کهریزک، اظهار کرد: امروز سومین جشنواره برداشت گل‌کلم در کهریزک آغاز شده و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت. آنچه برای ما اهمیت داشت، معرفی ظرفیت‌های منطقه و ایجاد فرصت برای گردشگری و حمایت از مشاغل خانگی بود.

وی افزود: در این دوره، استقبال خوبی از سوی مردم و تولیدکنندگان صورت گرفت و امیدواریم بتوانیم از این فرصت برای معرفی توانمندی‌های شهر کهریزک در ابعاد مختلف استفاده کنیم. در مجموع، 35 غرفه در جشنواره برپا شده است که شامل تولیدات گل‌کلم، صنایع تبدیلی آن، مشاغل خانگی، صنایع دستی و محصولات مختلفی مانند پوشاک و لوازم خانگی است.

شهردار کهریزک با اشاره به همکاری نهادها و دستگاه‌های اجرایی گفت: برپایی این جشنواره با تلاش شهرداری و همکاری جهاد کشاورزی، تعاونی روستایی و دیگر همکاران ممکن شده است. این هماهنگی باعث شده جشنواره با نظم و کیفیت بالا برگزار شود و تجربه خوبی برای بازدیدکنندگان و تولیدکنندگان ایجاد شود.

کلهر در پایان خاطرنشان کرد: اگر استقبال مردم ادامه داشته باشد، برنامه داریم در فصول مختلف سال نیز نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های مشابه برگزار کنیم. برای پایان سال و آغاز سال جدید نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا در صورت استقبال، جشنواره در آن زمان نیز برگزار شود.

انتهای پیام/