شناسهٔ خبر: 75571918 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

دستگیری سارقان اماکن خصوصی در طالقان

طالقان – فرمانده انتظامی شهرستان طالقان از دستگیری دو سارق اماکن خصوصی و کشف اموال مسروقه در این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مهدی زمانی در این رابطه اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت از اماکن خالی از سکنه در مناطق مختلف شهرستان طالقان، تیمی از مأموران مجرب پلیس برای بررسی موضوع و شناسایی سارقان تشکیل شد.

وی افزود: مأموران با حضور در محل‌های وقوع سرقت و بررسی صحنه‌ها دریافتند که سارقان با شناسایی منازل خالی از سکنه، در ساعات پایانی شب اقدام به سرقت اموال می‌کردند.

فرمانده انتظامی طالقان ادامه داد: با انجام تحقیقات تخصصی و اقدامات پلیسی، دو سارق شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی، در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهشان دستگیر شدند که در بازرسی از محل، مقادیر قابل توجهی اموال مسروقه نیز کشف و ضبط شد.

زمانی تصریح کرد: متهمان در بازجویی‌های اولیه به ارتکاب ۱۰ فقره سرقت از اماکن خصوصی در سطح شهرستان طالقان اعتراف کردند.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت مشارکت شهروندان در حفظ امنیت، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه مورد مشکوک را به‌صورت فوری از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.