شناسهٔ خبر: 75568716 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

شورای مشورتی سازمان‌های اسلامی مالزی:

تل‌آویو هرگز قصد حفظ صلح و آتش‌بس را نداشته است

شورای مشورتی سازمان‌های اسلامی مالزی حمله نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به نوار غزه و نقض آتش‌بس بلافاصله پس از آزادی همه اسیران اسرائیلی را به شدت محکوم کرد.

صاحب‌خبر - به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، شورای مشورتی سازمان‌های اسلامی مالزی در بیانیه‌ای که نسخه‌ای از آن در اختیار خبرنگار تقریب قرار گرفت، تاکید کرد که حملات نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، فریب و ریاکاری پشت تعهدات آتش‌بس را آشکار و تایید می‌کند که تل‌آویو هرگز قصد نداشته است که پس از دستیابی به اهداف خود، صلح را حفظ کند.
 
در این بیانیه آمده است:
دستور بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای انجام حملات قدرتمند در سراسر غزه پس از بازگشت همه اسیران زنده، انتقام و مجازات جمعی است که طبق قوانین بین‌المللی معادل جنایات جنگی و قتل‌عام محسوب می‌شود.
 
بمباران عمدی مناطق پرجمعیت به بهانه دفاع از خود، پس از پایان مذاکرات مربوط به آزادی اسیران، نشان می‌دهد که جنگ اسرائیل بر سر اسیران نیست، بلکه برای نابودی و تسلط بر منطقه است.
 
جامعه بین‌المللی دیگر نباید پشت روایت دروغین پنهان شود. وضعیت کاملا واضح است؛ همه اسیران زنده آزاد و بازگشته‌اند، و اسرائیل همچنان به بمباران غیرنظامیان، تخریب بیمارستان‌ها و پناهگاه‌ها و هدف قرار دادن کاروان‌های بشردوستانه ادامه می‌دهد.
 
این ثابت می‌کند که عملیات نظامی اسرائیل فقط برای نسل‌کشی است.
 
ما خواستار موارد زیر هستیم:
1. مداخله فوری بین‌المللی برای متوقف کردن حملات اسرائیل و اجرای آتش‌بس واقعی.
 
2. پاسخگویی کامل به جنایات جنگی از طریق دادگاه کیفری بین‌المللی و سازوکارهای سازمان ملل.
 
3. تعلیق کامل همه همکاری‌های نظامی و تجاری با اسرائیل توسط همه کشورهایی که ادعای پایبندی به حقوق بشر و عدالت را دارند.
 
4. ایجاد فوری محورهای بشردوستانه برای رساندن کمک‌ها، تجهیزات پزشکی و تیم‌های نجات به غزه بدون ممانعت اسرائیل.
 
آخرین تحولات ثابت می‌کند که رژیم صهیونیستی هرگز به دنبال صلح نبوده است. جهان باید قاطعانه برای پایان دادن به این نسل‌کشی اقدام کند و قبل از اینکه شکست دیگری در تاریخ بشریت ثبت شود، اسرائیل را پاسخگو کند.


انتهای پیام/