شناسهٔ خبر: 75563180 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نامه‌نیوز | لینک خبر

نبرد ایران و اسرائیل از لحظه تنفیذ حکم پزشکیان آغاز شد

جنگ ما با اسرائیل از قبل از این‌ها شروع شد.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

غلامرضا ظریفیان در گفت و گو با ایسنا:

  بحث معیشت بحث بسیار جدی است. طبق آماری که دولت ارائه می‌کند یک نگرانی جدی نسبت به حل مسائل روزمره مردم وجود دارد. حل این نگرانی‌ها ممکن نیست، مگر اینکه دو سه اتفاق بیفتد؛ اول دولت باید خودش را کارآمدتر کند.

 این دولت در شرایط سختی ناترازی‌ها و دعواهای سیاسی و جنگ ناجوانمردانه عهده دار امور کشور شد. یک بخش ناترازی‌ها البته تقصیر دولت نیست، بلکه با مراکزی است که افراد را تایید صلاحیت می‌کنند. چه بپذیرند و چه نپذیرند افراد توانمند اوسط دستگاه‌های مسوول متاسفانه تایید صلاحیت نشدند.این مسئله وجود دارد که دنیای با ترامپ دنیای سختی است. در چنین دنیایی ترامپ به هیچ قاعده‌ای پایبند نیست، اما ما راهی نداریم جز اینکه با گردانندگان این دنیا مذاکره سازنده و موثر داشته باشیم.

 من مخالف اطلاق جنگ ۱۲ روزه در حمله اسراییل به ایران هستم. این عبارت، قرائت اسرائیلی‌هاست. جنگ ما با اسرائیل از قبل از این‌ها شروع شد. دقت کنید، از زمانی شروع شد که هنیه را ساعاتی بعد از تنفیذ حکم ریاست جمهوری آقای پزشکیان، در تهران زدند. از زمان زدن کنسولگری ایران در لبنان شروع شد.