شناسهٔ خبر: 75562443 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: پارس نیوز | لینک خبر

دستور نتانیاهو برای حملات سنگین به غزه

نتانیاهو دستور حملات سنگین به غزه را صادر کرد.

صاحب‌خبر -

 نتانیاهو دستور حملات سنگین به غزه را صادر کرد. این در حالیست که اسرائیل و غزه  از اکتبر توافق آتش بس در غزه را اجرا می کردند. هدف ترامپ از ایجاد آتش بس در غزه  دستیابی به آتش‌بس و بازگشت گروگان‌های اسرائیلی بود.

به گزارش پارس نیوز ، طبق گزارش تلویزیون خبری «الجزیره»، دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد: «نتانیاهو پس از مشورت با ارتش، دستور حملات قدرتمند به نوار غزه را صادر کرد.»

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو دستور «حملات سنگین» به نوار غزه را صادر کرد.

به گزارش ایسنا، یک مقام ارشد صهیونیستی پیشتر گفته بود ارتش اسرائیل به بهانه «تأخیر حماس در تحویل اجساد اسرا»، بسته‌ای از «اقدامات تلافی‌جویانه» از جمله از سرگیری حملات به غزه را ارائه کرده است.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی افزود: «نخست‌وزیر نتانیاهو به رهبری نظامی دستور داده است که فورا حملات سنگینی را در نوار غزه انجام دهند.»

این درحالیست که یک منبع مسئول در جنبش مقاومت اسلامی حماس در گفت‌وگو با الجزیره تصریح کرد رژیم اشغالگر از ورود تیم‌های صلیب سرخ و مقاومت به شرق غزه برای جست‌وجوی اجساد اسرای اسرائیلی جلوگیری می‌کند.

حماس پیشتر تاکید کرده که رژیم صهیونیستی با طرح بهانه‌های ساختگی در پی فراهم کردن زمینه برای اقدامات تجاوزکارانه تازه علیه مردم فلسطین است؛ امری که نقض آشکار توافق آتش‌بس به شمار می‌رود.