شناسهٔ خبر: 75550638 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

هدف‌گذاری کاشان بر افزایش کشت زعفران در کاشان تا 200هکتار

فرماندار شهرستان کاشان ضمن اشاره به افزایش کشت زعفران در این شهرستان گفت: هدف‌گذاری کاشان بر افزایش کشت زعفران در کاشان تا 200 هکتار برنامه‌ریزی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، مجتبی راعی صبح امروز در جلسه رونمایی از پوستر دومین جشنواره زعفران علوی ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار و گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، اظهار داشت: توجه به مباحث پدافند غیرعامل و آموزش‌های عمومی در این هفته لازم و ضروری است.

راعی با اشاره به برگزاری شانزدهمین جشنواره در سطح شهرستان کاشان و جشنواره‌های متعدد در بخش‌های مختلف، افزود: هدف اصلی از برپایی این رویدادها تحقق توسعه پایدار شهری و روستایی و رونق اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی منطقه است.

فرماندار شهرستان کاشان با تأکید بر نقش حیاتی تبلیغات در معرفی ظرفیت‌ها، از جمله نمونه موفق جشنواره انار جوشقان، به اهمیت برگزاری جشنواره زعفران علوی پرداخت و گفت: زعفران به عنوان یک محصول جایگزین مناسب در شرایط کم‌آبی کشور، می‌تواند به توسعه کشت و افزایش عملکرد در واحد سطح کمک کند.

وی هدف‌گذاری جهاد کشاورزی برای افزایش سطح زیر کشت زعفران از 117 هکتار فعلی به 200 هکتار در سال آینده را اعلام کرد و افزود: برگزاری جشنواره و اقدامات ترویجی در جهت جایگزینی کشت زعفران با محصولات آب‌بر، به ماندگاری جمعیت روستایی، ایجاد اشتغال و رونق روستاها کمک شایانی خواهد کرد.

راعی ضمن تاکید بر آسیب‌شناسی و مستندنگاری و آسیب‌شناسی مستمر و مستندنگاری دقیق برای ارتقاء کیفیت جشنواره‌های آتی تصریح کرد: ثبت برند زعفران روستای علوی و توجه به نحوه بسته‌بندی، فرآوری و عرضه محصول در فضای مجازی و بازارها و پلتفرم‌های فروش لازم و ضروری است.

وی ضمن تاکید بر توجه به زیرساخت‌های حوزه زعفران شهرستان کاشان خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره‌ها می‌تواند به شناسایی و تأمین نیازهای زیرساختی مانند پارکینگ و تابلوهای راهنما در مناطق محلی کمک کند.

راعی بر ضرورت همکاری بین‌بخشی بین تمام دستگاه‌ها از جمله میراث فرهنگی، نیروی انتظامی، هلال احمر و شبکه بهداشت و درمان برای برگزاری هرچه بهتر و منسجم‌تر جشنواره زعفران تاکید کرد و افزود: استفاده از ظرفیت افراد صاحب‌نظر در حوزه گیاهان دارویی و زعفران مانند دکتر زینبی برای برگزاری پنل‌های تخصصی و آموزشی در حاشیه جشنواره ضروری است.

وی ضمن اشاره به ترویج و هدایت تسهیلات حوزه اشتغال به سمت توسعه کشت زعفران و تشویق کشاورزان نمونه گفت: برگزاری جشنواره‌های غذا با استفاده از زعفران و بازی‌های محلی به منظور حفظ آیین‌ها و ایجاد شور و نشاط اجتماعی و انسجام در میان مردم لازم و ضروری است.

وی در پایان با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره‌های مختلف جزء سیاست های کاری دولت و مورد تاکید استاندار است، خاطرنشان کرد: امیدواریم این رویداد ها با استقبال گسترده تر از سال های گذشته برگزار شود.

انتهای پیام/801