شناسهٔ خبر: 75547548 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تصویب خارگو به‌عنوان جزیره گردشگری در شورای سیاستگذاری گردشگری ساحلی کشور

استاندار بوشهر گفت: جزیره خارگو به‌عنوان جزیره گردشگری در شورای سیاستگذاری گردشگری ساحلی و دریایی به تصویب رسید و واگذاری به سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری دریایی انجام می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، ارسلان زارع استاندار بوشهر صبح امروز در نشست مشترک وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و نماینده رئیس‌جمهور در جهت هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور با استانداران استان‌های ساحلی کشور، به تشریح توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بوشهر در حوزه گردشگری دریایی پرداخت.

وی با اشاره به موقعیت ممتاز بوشهر در ساحل خلیج‌فارس گفت: 50 درصد از سواحل خلیج‌فارس در محدوده استان بوشهر قرار گرفته و با داشتن بیش از 937 کیلومتر نوار ساحلی، این استان ظرفیت عظیمی برای توسعه گردشگری دریایی دارد که باید استفاده بهینه از آن در اولویت سیاست‌های ملی قرار گیرد.

وی در ادامه افزود: بوشهر دارای 10 جزیره با ظرفیت‌های منحصربه‌فرد گردشگری است که لازم است برنامه‌ریزی اصولی برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری آن‌ها انجام شود. یکی از این جزایر، خارگو است که در شورای سیاست‌گذاری گردشگری ساحلی و دریایی استان به‌عنوان جزیره گردشگری مصوب شده و نخستین جزیره با کاربری رسمی گردشگری در آینده خواهد بود.

استاندار بوشهر همچنین از تدوین 35 بسته سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری دریایی و ساحلی خبر داد و اظهار داشت: این بسته‌ها به‌منظور جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی طراحی شده تا روند توسعه پایدار گردشگری در بوشهر تسهیل شود.

زارع درباره فعالیت اسکله‌های ساحلی نیز گفت: براساس تفاهم‌نامه با سازمان بنادر و دریانوردی، 11 اسکله در استان بوشهر با کاربری ترکیبی از جمله گردشگری تعریف شده است که آغاز فعالیت آن‌ها می‌تواند نقش مهمی در رونق اقتصاد مبتنی بر گردشگری دریایی داشته باشد.

وی با اشاره به تصویب جزیره خارگو به‌عنوان جزیره گردشگری در شورای سیاستگذاری گردشگری ساحلی و دریایی تصریح کرد: واگذاری این مجموعه به سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری دریایی انجام می‌شود.

برگزاری نشست شورای گردشگری ساحلی و دریایی با حضور دستگاه‌های متناظر و مرتبط در استان از دیگر اقدامات مؤثر است که به هم‌افزایی سازمانی و ایجاد هماهنگی میان بخش‌های مختلف برای شکوفایی گردشگری کمک خواهد کرد.

زارع در پایان تأکید کرد: توسعه گردشگری دریا‌محور نه‌تنها موجب ایجاد اشتغال و افزایش درآمد استان می‌شود، بلکه فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های طبیعی و فرهنگی بوشهر در سطح ملی و بین‌المللی فراهم می‌آورد و باید با نگاه بلندمدت دنبال شود.

انتهای پیام/