شناسهٔ خبر: 75547269 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

28 واحد نمونه استاندارد در خراسان رضوی معرفی خواهند شد

مدیرکل استاندارد خراسان رضوی گفت: 28 واحد صنعتی و خدماتی از خراسان رضوی به عنوان واحد نمونه استاندارد از سوی سازمان ملی استاندارد ایران معرفی شدند که از این حیث خراسان رضوی بیشترین تعداد واحد نمونه استاندارد را در کشور دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حامد محمدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال جاری بعد از پایش و ارزیابی واحدهای صنعتی و خدماتی در سراسر کشور که از سوی سازمان ملی استاندارد ایران انجام شد؛ 28 واحد صنعتی و خدماتی در خراسان رضوی به عنوان واحد نمونه استاندارد معرفی شدند.

وی ادامه داد: از این تعداد 5 واحد به عنوان واحد نمونه ملی استاندارد معرفی شدند و طی مراسمی از رئیس محترم سازمان ملی استاندارد و رئیس جمهور محترم  لوح تقدیر دریافت کردند. همچنین 23 واحد تولیدی و خدماتی نیز به عنوان واحد نمونه استاندارد استانی معرفی شدند که مراسم تقدیر از این واحدها روز پنجشنبه 8 آبان با حضور رئیس محترم سازمان ملی استاندارد ایران و استاندار معزز استان برگزار خواهد شد. 

مدیرکل استاندارد خراسان رضوی افزود: امسال خراسان رضوی در مقایسه با دیگر استان‌ها رتبه نخست را در این زمینه کسب کرده است و ما بیشترین تعداد واحدهای نمونه استاندارد را داریم. 

محمدی بیان کرد: این موضوع مایه افتخار برای بخش صنعت و خدمات استان است. شاید در این استان، صنایع با حجم متوسط و کوچک در اکثریت باشند، اما کیفیت فعالیت‌ها و تعامل سازنده با بخش خصوصی موجب شده تا در صدر فهرست واحدهای نمونه کشور قرار گیریم.

وی تصریح کرد: ما در اداره کل استاندارد خراسان رضوی اعتقاد داریم که استاندارد هم یاری‌دهنده تولیدکننده است و هم حافظ حقوق مصرف‌کننده. وقتی از مسئولیت اجتماعی، نگاه اخلاقی و وجدانی صحبت می‌کنیم، یعنی نگاه ما به تولید کننده و مصرف کننده توامان، منصفانه است و به‌عنوان یک دستگاه حاکمیتی، نقش پیونددهنده بین صنعت و  تقاضای مردم را ایفا می‌کنیم.

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی با اشاره به اقدامات این اداره کل در حوزه نظارت و ارزیابی گفت: در حال حاضر 1308 واحد تولیدی در استان داریم که حداقل یک پروانه استاندارد دریافت کرده‌اند. این واحدها در مجموع 3150 نوع محصول را با پروانه استاندارد تولید می‌کنند. در سال گذشته بیش از 5500 بازرسی از واحدهای تولیدی انجام داده‌ایم. همچنین حدود 15 هزار نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی و 25 هزار بازرسی از مراکز عرضه کالا داشته‌ایم. 

محمدی افزود: در یکسال اخیر همکاران ما در سطح بازار نیزکالاهای مشمول استاندارد اجباری را بررسی و کنترل کرده‌اند. 1700 نمونه از بازار خریداری کرده‌ایم. در سال گذشته بیش از 23 هزار آزمون بر روی وسایل سنجش مورد استفاده در دادوستد عمومی، انجام شده است. همه این اقدامات حاصل تلاش همکاران پر تلاشم در اداره کل استاندارد و همکاری نهادهای ارزیابی انطباق در بخش خصوصی است.

انتهای پیام/282