به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، شهیدی پور مدیر جهاد کشاورزی بابل با بیان اینکه سطح کشت درختان بارور نارنگی در شهرستان هزار و 308 هکتار و درختان غیر بارور 57 هکتار است اظهار داشت: پیش بینی میشود امسال بیش از 36 هزارتن نارنگی تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی با اشاره به اینکه کیفیت میوه برای برداشت بستگی به اسیدیته میوه دارد افزود: نارنگیها با دست برداشت میشوند، کیفیت میوه بستگی به میزان آسیب و زخم در حین برداشت دارد.
وی بیان کرد: در این مرحله نیاز به دقت زیاد است، بنابراین برداشت با قیچی نوک گرد مانع این آسیب میشود.
شهیدی پور با تأکید بر اینکه نارنگیها باید با دقت بیشتری نسبت به سایر مرکبات تا رسیدن به مصرف کننده حمل شوند تأکید کرد: استفاده از روشهای مناسب برداشت تاثیر در جلوگیری ضایعات پس از برداشت دارد.
مدیر جهاد کشاورزی بابل خاطرنشان ساخت: وجود کارگران ماهر، استفاده از دستکش در زمان برداشت و حمل میوههای برداشت شده بلافاصله پس از برداشت به فضای سرپوشیده یا انبار و سردخانه،نوسانات آب و هوایی و احتمال بارندگی در زمان برداشت سبب کاهش ضایعات میشود.
انتهای پیام/