شناسهٔ خبر: 75544809 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

همکاری وزارت انرژی آمریکا با یک شرکت خصوصی برای ساخت دو «ابررایانه»

صاحب‌خبر -

شفقنا- وزارت انرژی ایالات متحده با شرکت AMD برای ساخت دو ابررایانه همکاری می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ الجزیره نوشت: ایالات متحده با شرکت (AMD) قراردادی یک میلیارد دلاری برای ساخت دو ابررایانه منعقد کرده و مدعی است به حل مسائل علمی بزرگی از انرژی هسته‌ای گرفته تا درمان سرطان و امنیت ملی کمک خواهد کرد.

آمریکا می‌گوید سفارش این دو ابررایانه را داده چون قصد دارد اطمینان حاصل کند که کشور به اندازه کافی برای اجرای آزمایش‌های پیچیده‌ای که نیاز به مهار مقادیر عظیمی از قابلیت‌های پردازش داده‌ها دارند، ابر رایانه دراختیار دارد.

«رایت» وزیر انرژی دولت ترامپ گفت: این سیستم‌ها پیشرفت‌ها در انرژی هسته‌ای و همجوشی، فناوری‌های دفاعی و امنیت ملی و توسعه داروها یاری رسان مردم آمریکا باشند.

وزیر انرژی آمریکا در این مورد گفت: ما با استفاده از محاسبات این سیستم‌های هوش مصنوعی که به اعتقاد من مسیرهای عملی برای مهار انرژی همجوشی در دو یا سه سال آینده خواهند داشت، پیشرفت بسیار سریع‌تری خواهیم داشت.

گفتنی است دانشمندان و شرکت‌ها در تلاشند تا با متراکم کردن اتم‌های نور در گاز پلاسما تحت گرما و فشار شدید برای آزادسازی مقادیر عظیمی از انرژی، همجوشی را شبیه‌سازی کنند. همجوشی واکنشی است که در مقیاس بالاتر، خورشید از آن تغذیه می‌کند.

این خبر را در الجزیره ببینید