شناسهٔ خبر: 75540750 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

افزایش تاب‌آوری منطقه 4 یزد در برابر بارش‌های فصلی

مدیر منطقه چهار شهرداری یزد از اجرای گسترده طرح‌های ساماندهی آب‌های سطحی در سطح این منطقه با هدف افزایش تاب‌آوری شهری در برابر بارش‌های فصلی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سید ابوالفضل کشفی در جلسه زیر بنایی و ایمن سازی شهری با اشاره به اقدامات انجام‌شده طی چهار سال گذشته گفت: با نگاه ویژه شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر یزد و اختصاص بودجه مناسب، طرح‌های مهمی در زمینه کنترل، هدایت و دفع آب‌های سطحی اجرا شده که نقش مؤثری در کاهش خسارات ناشی از بارندگی‌های شدید دارد.

وی افزود: در این مدت و با هماهنگی مدیریت بحران شهرداری، اجرای طرح جامع کنترل و هدایت آب‌های سطحی شهر یزد به‌صورت جدی پیگیری شده و در منطقه چهار، عملیات گسترده‌ای شامل بیش از 10 کیلومتر لوله‌گذاری و حفر و ساماندهی بیش از 300 حلقه چاه جذبی به مرحله اجرا درآمده است.

کشفی با اشاره به عملکرد مطلوب منطقه در زمینه لوله‌گذاری و چاه‌های جذبی تصریح کرد: در این دوره، با هزینه‌ای بالغ بر 360 میلیارد ریال، عملیات لوله‌گذاری در معابر مهمی همچون خیابان حضرت بتول(س)، بلوار آزادگان، میدان صنعت، بلوار شهید دهقان منشادی، خیابان شهید باروتکوب‌زاده و خیابان شهید پارساییان انجام شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر این، تاکنون 268 حلقه چاه جذبی با صرف اعتباری بیش از 187 میلیارد ریال در سطح منطقه حفر و 36 حلقه چاه نیز با هزینه‌ای بالغ بر 10 میلیارد ریال مورد تعمیر و ساماندهی قرار گرفته است.

مدیر منطقه چهار شهرداری یزد در پایان با تأکید بر ضرورت تداوم طرح‌های زیربنایی برای ایمن‌سازی شهری خاطرنشان کرد: امیدواریم با اجرای این پروژه‌ها، شاهد شهری ایمن‌تر، تاب‌آورتر و با زیست‌پذیری بالاتر برای شهروندان عزیز یزدی باشیم.

انتهای پیام/781