شناسهٔ خبر: 75539818 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

افراد و نهادهایی که با حمایت استکبار به ما آسیب زدند باید محاکمه شوند

فرمانده سپاه صاحب‌الأمر(عج) استان قزوین گفت: باید افرادی و نهادهایی که در گذشته با حمایت و سازمان‌دهی خارجی و آمریکایی به ملت آسیب زده‌اند، در افکار عمومی محاکمه شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، در همایش «حقوقی دفاع از حقوق مردم» که امروز در قزوین برگزار شد، سردار رستم‌علی رفیعی آتانی، فرمانده سپاه صاحب‌الأمر (عج) استان قزوین، با اشاره به خاطره‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان اسلام در دفاع مقدس و ضرورت واکنش در برابر تعرضات اخیر، ضمن تأکید بر نقش کانون وکلا در حفظ حقوق ملت، خواستار حضور فعال وکلای مدافع در میدان عدالت جهانی شد.

وی در سخنان خود اظهار کرد: ما هرچه داریم از خون شهیدان و مجاهدت‌های مردم است و انقلاب اسلامی برای احقاق حق ملت به‌وجود آمد. حقوقی مانند آزادی، استقلال، دینداری و پیشرفت، مورد تعرض دشمنان قرار گرفته و دفاع از این حقوق وظیفه همه‌کسانی است که با قانون و عدالت سروکار دارند.

وی افزود: دشمنان ملت دو هدف را در راهبرد خود علیه ملت ایران انتخاب کرده‌اند؛ دین و پیشرفت ملت ایران را. این حلقه‌ها را باید گرفت و از حقوق مردم دفاع کرد.

رفیعی خاطرنشان کرد: در حادثه اخیر، ادعاهای رژیم صهیونیستی و حامیانش با بی‌منطقی مواجه شد و بسیاری از کشورها حقانیت ایران را درک کردند و بیش از 122 کشور در روزهای نخست از ما حمایت کردند.

وی با اشاره به شمار شهدا و مجروحان افزود: اگر پیش از این 17 هزار شهید ترور داشته‌ایم و امروز با واژه‌هایی در همان مسیر تعداد شهدا به 18 هزار رسیده، اینها همه گواهِ ایثارِ مردم است و نیازی به انتظار برای اثبات در محاکم بین‌المللی نیست؛ زیرا آزادی‌خواهان و مظلومان جهان صدای ما را شنیده‌اند.

فرمانده سپاه قزوین خطاب به وکلای حاضر تصریح کرد: مخاطب من امروز شما هستید؛ شما می‌توانید ذهن‌های بیدار را به میدان بیاورید، نهادها را مجبور به پاسخگویی کنید و حقیقت را برای افکار عمومی روشن سازید.

وی افزود: نمایش درد شهیدان و شکنجه‌دیدگان در مجامع بین‌المللی گاه بهتر از هر سندی، منطقِ ظلم را رسوا می‌کند.

رفیعی همچنین با یادآوری تاریخ اظهار کرد: کسانی که امروز علیه ما توطئه می‌کنند، دیروز نیز از راه‌های مشابه به ملت آسیب رسانده‌اند و باید پاسخگو شوند.

 وی تاکید کرد: باید افرادی و نهادهایی که در گذشته با حمایت و سازمان‌دهی خارجی به ملت آسیب زده‌اند، در افکار عمومی محاکمه شوند.

رفیعی در پایان سخنان خود، از وکلای حاضر خواست تا مانند شهید دکتر بهشتی با منطق دینی، عقلانی و حقوقی از حقوق مردم دفاع کنند و گفت: شما سربازان نظام مقدس جمهوری اسلامی هستید؛ با قلم و استدلال خود می‌توانید موجب سربلندی ایران و مردم قزوین شوید.

انتهای پیام/