شناسهٔ خبر: 75537834 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

پزشکیان: دانشمندانی داریم که نیاز ما به بیگانگان را کمتر می‌کنند | پیشرفت تکنولوژی در جهان باسرعت نور است و ما هم باید با آن هماهنگ باشیم

اقتصادنیوز: مسعود پزشکیان گفت: افتخار می‌کنیم دانشمندانی داریم که نیاز ما به بیگانگان کمتر می‌کنند؛ ما و شما دانشمندان با همکاری می‌توانیم به‌سرعت راه‌حل‌هایی پیدا و آن‌ها را اجرا کنیم تا به اهداف کشور برسیم و عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مسعود پزشکیان ، رئیس‌جمهوری گفت: دانشمندانی داریم که نیاز ما به بیگانگان را کمتر می‌کنند و با همکاری آنان می‌توانیم به‌سرعت راه‌حل‌هایی پیدا و آن‌ها را اجرا کنیم تا به اهداف کشور برسیم و عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

پزشکیان در همایش ملی مخابرات بر ضرورت به‌کارگیری فیبر نوری به‌جای کابل‌های مسی در تمام کشور تاکید کرد و گفت: افتخار می‌کنیم دانشمندانی داریم که نیاز ما به بیگانگان کمتر می‌کنند. ما و شما دانشمندان با همکاری می‌توانیم به‌سرعت راه‌حل‌هایی پیدا و آن‌ها را اجرا کنیم تا به اهداف کشور برسیم و عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

وی بر ضرورت هماهنگی میان مدیران و مسئولان بخش‌های مختلف تاکید کرد و افزود: پیشرفت تکنولوژی در جهان باسرعت نور است و ما هم باید با آن هماهنگ باشیم. آینده ممکن است بازهم تغییر کند و ما هم باید خود را برای این تغییرات آماده کنیم. باید برای کشور بستر خوب و پویا و مناسبی برای این پیشرفت‌ها و برای مردم ایجاد کنیم.