شناسهٔ خبر: 75531310 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

بهروزآذر: دولت ‌سهم ویژه‌ای برای مناصب مدیریتی بانوان ‌در نظر گرفت‌

معاون رئیس جمهور گفت: در دولت چهاردهم سهم ویژه‌ای برای بانوان مخصوصا در رده‌های بالا در نظر گرفته شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، زهرا بهروزآذر معاون رئیس جمهور در بدو ورود به استان مازندران در ساری اظهار داشت: در سفرهای استانی مسائل و مشکلات مردم را می‌شنویم و آنچه که در محل قابل حل باشد را با همکاری استاندار برطرف می‌کنیم و مسائلی هم که نیاز به پیگیری از مرکز دارد را نیز دنبال خواهیم کرد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده افزود: در دولت چهاردهم سهم ویژه‌ای برای بانوان مخصوصا در رده‌های بالا در نظر گرفته شده است.

وی گفت: باور دولت بر این است که برای رسیدن به قله‌هایی که ترسیم شده به هر 2 بال پیشرفت یعنی زنان و مردان نیاز داریم و این 2 بال باید هر دو با هم حرکت کنند تا بتوانند آن را به پرواز در بیاورند و ما نیز بتوانیم به آن نقطه ایده‌آل برسیم.

بهروزآذر تصریح کرد: طبیعتا یکی از این مسیرها حضور زنان در مناصب مدیریتی است؛ برای اینکه بتوانند در عرصه های تصمیم سازی و تصمیم گیری ورود پیدا کنند و آنجا موثر باشند و این دغدغه شخص آقای رئیس جمهور نیز هست.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: برای بهتر شدن وضعیت بانوان در پست های مدیریتی در حال پیگیری هستیم اما باید حتما شاهد حضور زنان در حوزه های دیگر هم به خصوص در فعالیت‌های اقتصادی باشیم.

بهروزآذر گفت: به سرمایه‌گذاری اقتصادی در کشور نیاز داریم و برای سرمایه تولید احتیاج به سرمایه های اجتماعی و اقتصادی داریم.

وی با بیان اینکه یک سرمایه در محیط خانواده به نام سرمایه اجتماعی و عاطفی وجود دارد که باید آن را حمایت کنیم، افزود: این سرمایه فقط در محیط خانواده و در کسب و کارهای خانوادگی ایجاد می شود و حمایت از این موضوع را با جدیت در معاونت امور زنان ریاست جمهوری پیگیری می‌کنیم.

بهروزآذر ادامه داد: دولت در کنار مردم ایستاده و از همه اقشار بخصوص زنان و خانواده نیز حمایت می کند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده امروز به منظور دیدار با بانوان نخبه مازندران و شرکت در اختتامیه بازی‌های المپیاد ورزشی بانوان وزارت راه و شهرسازی در قالب سفر یکروزه به همراه وزیر راه و شهرسازی به مازندران سفر کرده است.

انتهای پیام/