شناسهٔ خبر: 75530566 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

استاندار مازندران: نمی‌توان پذیرفت ‌از 22 فرمانداری تنها یک نفر ‌از بانوان باشند

استاندار مازندران با بیان اینکه عدالت مدیریتی هنوز به‌طور کامل در استان محقق نشده است، گفت: نمی‌توان پذیرفت که از 22 فرماندار استان تنها یک نفر یا از ده‌ها مدیرکل، تعداد اندکی از بانوان باشند. من به توانمندی بانوان ایمان دارم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران  در جمع بانوان نخبه و توانمند استان با تأکید بر نقش کلیدی زنان در مدیریت اجرایی، از ضرورت تحقق عدالت مدیریتی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بانوان و جوانان سخن گفت و اظهار داشت: در اولین جلساتی که در دولت حضور یافتم، اعلام کردم که قصد دارم نیمی از مدیران استان را از میان بانوان و جوانان انتخاب کنم. بانوانی که هم وظیفه‌شناس‌اند، هم متخصص و هم توانمند در عرصه‌های اجرایی.

وی افزود: در این چند ماه، بانوان استان مازندران نشان داده‌اند که در بسیاری موارد جلوتر از آقایان حرکت می‌کنند. آنان پاکدامن‌اند، پاک‌سرشت‌اند و با تعهدی مثال‌زدنی در مسیر خدمت گام برمی‌دارند.

وی تصریح کرد: این مسیر البته دو مسئولیت بزرگ دارد؛ نخست حفظ کانون گرم خانواده و دوم ایفای نقش مؤثر در مدیریت اجرایی. همواره به بانوان توصیه کرده‌ام که اولویت نخست‌شان خانواده باشد، اما این به‌هیچ‌وجه مانع از حضور فعال و مؤثرشان در عرصه مدیریت نیست.

به گفته او نگاه من به کشور، نگاهی وحدت‌محور و آرامش‌طلب است. ما دولتمردان به‌دنبال چندپاره کردن کشور نیستیم؛ بلکه هدف‌مان خدمت خالصانه به مردم و تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبری است.

استاندار مازندران همچنین خاطرنشان کرد: زن ایرانی فقط نیمی از جمعیت نیست؛ نیمی از اندیشه، توان و پیشرفت کشور است. نمی‌توان پذیرفت که نیمی از کشور در سطوح مدیریتی جایگاهی نداشته باشد. این فرصت، لطف نیست؛ بلکه حق بانوان است.

وی گفت: امروز بانوان ما، در کنار مسئولیت‌های سنگین اداری، با روحیه مادرانه و اخلاقی خود، چهره انسانی مدیریت را زیباتر و محبوب‌تر کرده‌اند. برنامه من برای این بانوان، توانمندسازی و رشد متوازن در سراسر استان است.

مقام عالی دولت در مازندران تأکید کرد: عدالت مدیریتی هنوز به‌طور کامل محقق نشده است. نمی‌توان پذیرفت که از 22 فرماندار استان تنها یک نفر یا از ده‌ها مدیرکل، تعداد اندکی از بانوان باشند. من به توانمندی بانوان ایمان دارم.

وی ضمن تقدیر ویژه از بانوان فعال در حوزه‌های عمرانی و اجرایی گفت: پروژه‌های عمرانی استان بدون همکاری، همگرایی و رهنمودهای بانوان توانمند، امکان‌پذیر نبود.

انتهای پیام/