به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیمهای فوتبال فجرسپاسی شیراز و استقلال از ساعت 15 امروز (یکشنبه) در چارچوب هفته هشتم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور در ورزشگاه پارس شیراز به مصاف هم رفتند که نیمه نخست این مسابقه با برتری 2 بر صفر استقلال خاتمه یافت. یاسر آسانی در دقیقه 42 (از روی نقطه پنالتی) و سعید سحرخیزان در دقیقه 4+45 (از روی نقطه پنالتی) گلهای آبیپوشان را به ثمر رساندند.
ترکیب فجر سپاسی: علی غلامزاده، محمد آژیر، سینا شاهعباسی، علی هلیچی، ساسان جعفریکیا، مسعود ریگی، محمود مطلقزاده، فرشید اسماعیلی، میثم مرادی، شروین بزرگ و حسین شهابی.
ترکیب استقلال: حبیب فرعباسی، صالح حردانی، سامان فلاح، رستم آشورماتوف، حسین گودرزی، مهران احمدی، امیرمحمد رزاقینیا، منیر الحدادی، یاسر آسانی، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان.
داور: امیر عرببراقی
اخطار: محمود مطلقزاده و سینا شاهعباسی از فجر
استقلال در نیمه اول سعی میکرد با مدیریت در میانه زمین نبض بازی را در اختیار بگیرد و در همین راستا هم صاحب چند موقعیت شد که بازیکنانی مثل علیرضا کوشکی و یاسر آسانی آن را از دست دادند. فجریها نیز دو صاحب دو ضدحمله شدند که نتوانستند از آنها استفاده کنند. در شرایطی که بازی روند معمولی را طی میکرد در دقیقه 39، سینا شاهعباسی روی سعید سحرخیزان مرتکب خطای پنالتی شد تا یاسر آسانی آن را تبدیل به گل کند.
نیمه نخست این مسابقه با برتری یک بر صفر تیم فوتبال استقلال رو به اتمام بود که ضربه علیرضا کوشکی در محوطه جریمه فجر سپاسی به دست سینا شاهعباسی برخورد کرد که داور مجدداً در سوت خود به نشانه پنالتی دمید. در دقیقه 4+45 سعید سحرخیزان پشت ضربه پنالتی ایستاد و برای دومین بار دروازه فجر را گشود.
انتهای پیام/