شناسهٔ خبر: 75512190 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مشکلات تأمین اراضی نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد برطرف می‌شود

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ضرورت تلاش هم‌زمان مسئولان ملی و استانی برای حل مشکلات تأمین زمین طرح نهضت ملی مسکن گفت: این استان برای توسعه زیرساختی خود نیازمند حمایت ملی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، در دیدار با علی نبیان، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، بر لزوم تعامل و هم‌افزایی دستگاه‌های ملی و استانی برای رفع موانع موجود در مسیر اجرای طرح نهضت ملی مسکن تأکید کرد.

به دنبال این دیدار، تیمی تخصصی از سازمان ملی زمین و مسکن با سرپرستی علی سلیمی‌نوری، سرپرست دفتر امور املاک، به استان اعزام شد تا در دو روز حضور میدانی، راهکارهای اجرایی تأمین اراضی مورد نیاز متقاضیان طرح را بررسی کند.

سلیمی‌نوری، سرپرست دفتر امور املاک در دیدار  خود با استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: گردآوری اطلاعات جامع و دقیق در حوزه اراضی، زمینه تصمیم‌گیری کارشناسی و مؤثر برای حل مشکلات مردم به ویژه در بخش مسکن را فراهم می‌کند.

یداله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار، راه و مسکن را دو رکن اساسی توسعه دانست و افزود: راه یکی از سرمایه‌های ملی و مهم‌ترین عامل توسعه اجتماعی و اقتصادی کشور است، در حالی که استان کهگیلویه و بویراحمد حتی یک کیلومتر آزادراه ندارد، تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل مستلزم حمایت جدی از سوی دولت و نهادهای ملی است.

وی افزود: از ظرفیت‌های مختلف از جمله تهاتر با پیمانکاران، استفاده از صندوق ملی مسکن و مشارکت بخش خصوصی می‌توان برای رفع مشکلات طرح نهضت ملی مسکن در استان بهره برد.

به گفته استاندار کهگیلویه و بویراحمد ، در این نشست گزینه‌های گوناگون تأمین زمین مورد بررسی قرار گرفت و نتیجه نهایی پس از انجام بازدیدهای میدانی و جمع‌بندی گزارش تیم اعزامی اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/