شناسهٔ خبر: 75507282 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

وانت مزدا یا فورد کوریر/ شباهت دیدنی با خودرو بازار ایران

از تجهیزات جانبی این خودرو می‌توان به صندلی نیمکتی با روکش وینیل مشکی، رینگ‌های فولادی ۱۴ اینچی، ترمزهای کاسه‌ای، سپرهای کرومی، بخاری و رادیوی AM اشاره کرد.

صاحب‌خبر -
تبلیغات

وانت قدیمی و دوست‌داشتنی «فورد کوریِر» مدل ۱۹۷۹، که شهرت خود را مدیون طراحی کوچک و جذابش است شباهت زیادی به وانت مزدا 1600 بازار ایران دارد که سال ها در خیابان ها آن را دیده ایم. این خودروی کلاسیک که با رنگ زرد درخشان و تجهیزات استاندارد آن زمان (مانند صندلی نیمکتی و رادیو AM) حفظ شده است.

یک دستگاه وانت کلاسیک «فورد کوریِر ۲.۳» مدل ۱۹۷۹ با رنگ زرد خودنمایی می‌کند. این وانت نیروی خود را از یک موتور ۴ سیلندر خطی ۲.۳ لیتری دریافت می‌کند که با یک جعبه‌دنده ۴ سرعته دستی کوپل شده است. در دهه ۱۹۷۰، شرکت فورد برای ورود به بازار وانت‌های کوچک، با مزدا همکاری کرد و به همین دلیل شباهت های ظاهری بین برخی محصولات دو برند وجود دارد.

از تجهیزات جانبی این خودرو می‌توان به صندلی نیمکتی با روکش وینیل مشکی، رینگ‌های فولادی ۱۴ اینچی، ترمزهای کاسه‌ای، سپرهای کرومی، بخاری و رادیوی AM اشاره کرد.

برچسب‌ها: