شناسهٔ خبر: 75505014 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

وزیر ورزش و جوانان: چهار کاروان ملی در آستانه افتخارآفرینی بین‌المللی

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه آینده روشنی برای ورزش بانوان پیش‌بینی می‌کنیم، گفت: در 10 روز آینده، کاروان بزرگی از ایران در مسابقات کشورهای همبستگی اسلامی در ریاض عربستان شرکت خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، عصر امروز در حاشیه نشست شورای ورزش و تربیت بدنی در جمع خبرنگاران با اشاره به روند توسعه ورزش بانوان در کشور، گفت: در حوزه ورزش دختران، اقدامات بسیار خوبی در حال انجام است. استان مرکزی برای ما شاخصه‌ای مهم محسوب می‌شود، چرا که تمامی برنامه‌ریزی‌ها بر اساس آمار سرزمینی دقیق صورت گرفته است. آینده روشنی برای ورزش بانوان پیش‌بینی می‌کنیم و تلاش خواهیم کرد تا رشته‌هایی که نیازمند منابع بیشتر هستند، با سرعت بیشتری به مرحله بهره‌برداری برسند.

وی افزود: در ماه‌های اخیر، ورزشکاران کشورمان در رشته‌های گوناگون موفق به کسب قهرمانی‌های ارزشمند شده‌اند که موجب شادی و نشاط اجتماعی شده است. این موفقیت‌ها مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند و وظیفه داریم از این قهرمانان حمایت کنیم.

دنیامالی با اعلام برنامه‌های آینده وزارت ورزش تصریح کرد: قله ورزشی ما در سطح جهانی، المپیک است و در سطح قاره‌ای، بازی‌های آسیایی که سال آینده در ژاپن برگزار خواهد شد. در حال حاضر، کاروانی 400 نفره از جوانان کشورمان در مسابقات آسیایی جوانان در بحرین حضور دارد و تاکنون بیش از 23 مدال کسب کرده‌اند و در رتبه دوم جدول قرار دارند.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: در 10 روز آینده، کاروان بزرگی از ایران در مسابقات کشورهای همبستگی اسلامی در ریاض عربستان شرکت خواهد کرد که با حضور 57 کشور اسلامی، رویدادی بسیار مهم محسوب می‌شود. پس از آن، المپیک ناشنوایان در توکیو برگزار خواهد شد که هفت نفر از ورزشکاران ناشنوای تیم ملی از استان مرکزی هستند. همچنین در بازی‌های پاراآسیایی جوانان در دبی، ورزشکاران معلول و جانباز کشورمان حضور خواهند داشت.

وی افزود: برای این چهار کاروان ملی، بیش از یک سال است که به‌صورت شبانه‌روزی برنامه‌ریزی و تمرین انجام شده و مطمئنم با لطف خداوند، جوانان ایرانی نام ایران را بر قله‌ای خواهند نشاند که مقام معظم رهبری وعده آن را داده‌اند.

دنیامالی درباره وضعیت بازسازی استادیوم آزادی پاسخ داد و گفت: استادیوم آزادی بنایی قدیمی است که پیش از انقلاب ساخته شده و به‌طور طبیعی دچار نشست و فرسودگی شده است. از همان ابتدا، ضرورت بازسازی این مجموعه مطرح بود. برخی اظهارنظرها درباره هزینه‌ها و مقایسه با ساخت استادیوم جدید، دقیق نیست. بنده با سابقه تخصصی در حوزه عمرانی و مهندسی تأکید می‌کنم که پروژه نوسازی استادیوم آزادی با دقت و بر اساس استانداردهای لازم در حال اجراست.

وی افزود: تا پایان امسال، بخش عمده‌ای از عملیات اجرایی مربوط به کاسه ورزشگاه و بهره‌برداری عمومی به پایان خواهد رسید. سایر بخش‌های سازه‌ای نیز با سرعت در حال اجرا هستند. هدف ما این است که استادیوم آزادی به‌عنوان نماد ورزش ملی، به‌زودی به‌صورت استاندارد در اختیار مردم قرار گیرد.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی دقیق و امیدبخش شما نقش مهمی در همراهی مردم با برنامه‌های ملی دارد. امیدوارم با همدلی و تلاش جمعی، بتوانیم افتخارات بیشتری برای ایران اسلامی رقم بزنیم.

انتهای پیام/711/