شناسهٔ خبر: 75493285 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

پیکر مادر شهیدان کرمی‌شالی در شال تشییع می‌شود

قزوین – پیکر «مریم سرپاش»، مادر گرانقدر شهیدان «غلامحسین و مظفر کرمی‌شالی» در شهر شال تشییع و به خاک سپرده می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، پیکر مطهر مریم سرپاش، مادر گرانقدر شهیدان غلامحسین و مظفر کرمی‌شالی، امروز شنبه با حضور مردم شهیدپرور در شهر شال تشییع و به خاک سپرده می‌شود.

این مادر صبور و فداکار پس از سال‌ها دلدادگی و چشم‌انتظاری، دار فانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

مراسم تشییع پیکر مطهر آن مرحومه ساعت ۱۰ صبح امروز از مقابل منزل وی در شهر شال آغاز خواهد شد و با بدرقه پرشور مردم مؤمن و شهیدپرور این منطقه تا زادگاه ابدی‌اش ادامه می‌یابد.

در این مراسم، مسئولان محلی، جمعی از اعضای بنیاد شهید و امور ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران حضور خواهند داشت.

در پی درگذشت این مادر گرانقدر، سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با صدور پیامی، این ضایعه غم‌بار را تسلیت گفت و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه رحمت واسعه الهی و همجواری با فرزندان شهیدش و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت کرد.

گفتنی است شهید غلامحسین کرمی‌شالی، متولد یکم مرداد ۱۳۴۳ در روستای شال از توابع شهرستان بوئین‌زهرا، از رزمندگان بسیجی دوران دفاع مقدس بود که در ۲۱ آبان ۱۳۶۱ در منطقه عین‌خوش به شهادت رسید و پیکر مطهرش مفقودالاثر ماند.

همچنین برادرش، شهید مظفر کرمی‌شالی، متولد دوم دی‌ماه ۱۳۵۰، در ۲۲ فروردین ۱۳۶۶ در منطقه شلمچه به شهادت رسید و پیکر او سال ۱۳۷۴ پس از تفحص به زادگاهش بازگردانده و در شال به خاک سپرده شد.