شناسهٔ خبر: 75487971 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

زیان بانک آینده از جیب چه کسی پرداخت می‌شود؟ - اکونیوز

اقتصاد ایران: مدیرکل نظارت بانک مرکزی به این سوال که زیان بانک آینده از جیب چه کسی پرداخت خواهد شد، پاسخ داد.

صاحب‌خبر -
اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، غنی‌آبادی مدیرکل نظارت بانکی بانک مرکزی درباره اینکه زیان بانک آینده از چه کسی قرار است پرداخت شود؟ گفت: بانک آینده به استناد مصوبه هیات عالی در تاریخ 28 مهرماه 1404 وارد فرآیند گزیر یا فیصله شد. در این فرآیند طبق استانداردهای بین‌المللی و قانون جدید بانک مرکزی، وضعیت دارایی‌ها و بدهی‌ها و ناترازی آن در صندوق ضمانت سپرده‌ها تعیین تکلیف می‌شود.

 

او تأکید گرد: زبان و بدهی‌های موجود در بانک آینده از ناحیه دارایی‌های نقدشونده آن پرداخت می‌شود و در صورت عدم تکافو، از سهامداران عمده دریافت خواهد شد.

وی با بیان اینکه پس از آن، تازه به مرحله انحلال می‌رسد؛ بنابراین این بانک الان نه ادغام شده و نه منحل، گفت:  هیچ زیان و ناترازی‌ای از بانک آینده به بانک ملی منتقل نمی‌شود و بانک مرکزی در قبال ناترازی بانک آینده و تصمیم اتخاذ شده برای آن، به دنبال پاک کردن صورت مسأله نیست.

او تأکید کرد: خط قرمز بانک مرکزی انتقال یک ناترازی از بانکی به بانک دیگر است.

 

برچسب‌ها: