شناسهٔ خبر: 75487915 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

بازی‌های آسیایی جوانان| روز بد تکواندو ایران/ از میان ۴ نماینده، تنها یک نقره کسب شد

در روز دوم مسابقات تکواندو بازی‌های آسیایی جوانان بحرین، از میان ۴ نماینده کشورمان عسل گل‌تپه موفق به کسب نشان نقره شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، رقابت‌های تکواندوی سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان در در مرکز نمایشگاه جهانی بحرین صبح امروز (جمعه دوم آبان ماه) با برگزاری مسابقات بخش کیوروگی در مرکز نمایشگاه جهانی بحرین آغاز شد که «بهار طهماسبی، عسل گل تپه، طاها جوادی و محمدحسین تقی پور» چهار نماینده کشورمان به مصاف رقبا رفتند.

در میان نمایندگان ایران در روز نخست مسابقات کیوروگی، تنها عسل گل تپه در وزن 63+ کیلوگرم موفق به کسب نشان ارزشمند نقره شد. سایر نمایندگان ایران با شکست برابر رقبا از دور رقابت ها کنار رفتند.

نتایج نمایندگان ایران به شرح ذیل است:

عسل گل تپه در وزن 63+ کیلوگرم

عسل گل‌تپه در وزن ۶۳+ کیلوگرم دختران در نخستین مسابقه خود در این رقابت‌ها به مصاف «فیروزه ارنازارووا» از ازبکستان رفت و در پایان ۲ بر یک حریفش را شکست داد. نماینده وزن ۶۳+ کیلوگرم دختران در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف پریشا سانتوش شتی از هند رفت و در دو راند پیاپی و با امتیازات عالی ۱۳ بر صفر و ۱۲ بر صفر به برتری رسید تا راهی نیمه‌نهایی شود.او برای رسیدن به فینال با «لما البقور» از اردن مسابقه داد و در راند نخست در رقابتی برتر با نتیجه ۶ بر صفر به برتری رسید؛ در راند دوم نیز نماینده ایران برتری خود را به حریف دیکته کرد و با برد ۷ بر صفر با اقتدار به دیدار نهایی رسید.

گل تپه در دیدار نهایی مقابل «کیونگ ژانگ» از چین به میدان رفت و با وجود ارائه نمایشی دلپذیر، 2 بر صفر باخت و نشان ارزشمند نقره را بر گردن آویخت. 

بهار طهماسبی در وزن 44- کیلوگرم

بهار طهماسبی در وزن ۴۴-کیلوگرم تکواندو در مرحله نخست رو در روی نماینده مالزی قرار گرفت که در دو راند پیاپی پیروز و راهی دور بعد شد. نماینده ایران در یک‌هشتم نهایی به مصاف هیوتینگ لیو از چین رفت و در مجموع سه راند برابر این حریف پیروز شد اما برای رسیدن به جمع 4 نفر برتر و قطعی کردن مدال برنز با فاطیما العبدالات از اردن دیدار کرد و در 2 راند باخت و حذف شد. 

محمدحسین تقی‌پور در وزن 73+ کیلوگرم

 یکی از شانس‌های کسب مدال کاروان کشورمان در این مسابقات با وجود برتری در راند نخست برابر نماینده قزاقستان، بدلیل ضربه حریف مصدوم شد و نتوانست به مسابقه ادامه دهد.

طاها جوادی در وزن 48- کیلوگرم

در نخستین مسابقه خود به مصاف «خالد عبدالله الشهرانی» از عربستان رفت که در راند نخست با وجود برتری 11 بر 9 نسبت به حریف بدلیل 5 اخطاره شدن این راند را واگذار کرد. در راند دوم نیز این تکواندوکار جوان با نتیجه 9 بر 3 مغلوب حریف شد تا در مجموع با شکست 2 بر صفر از صعود به مرحله بعد باز بماند.

هدایت تیم پسران ایران برعهده فیض‌الله نفجم به عنوان سرمربی است؛ مهرداد ساعدی و فرشاد فروغی کیا بعنوان مربی وی را یاری می کنند. گیتا ویسی نیز تیم دختران را بعنوان سرمربی مربیگری می‌کند و صفیه علیجانی بعنوان مربی وی را کمک می کند.

این درحالی است که تیم ملی تکواندو بزرگسالان کشورمان در قهرمانی جهان، شاهد شکست دو نماینده خود یعنی آرین سلیمی و ناهید کیانی بود.

انتهای پیام/