شناسهٔ خبر: 75480801 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

قرارداد ونسان کمپانی با بایرن مونیخ هیچ بند فسخی ندارد

مدیر ورزشی بایرن مونیخ نسبت به شایعات وجود بند آزادسازی در قرارداد سرمربی این باشگاه واکنش نشان داد.

صاحب‌خبر -

طرفداری | تمدید قرارداد ونسان کمپانی با بایرن مونیخ به‌طور ناگهانی و پس از کسب نتایج درخشان در ابتدای فصل جاری صورت گرفت. روز گذشته اخباری مبنی بر اقدام پیش‌گیرانه‌ی بایرن مونیخ برای جلوگیری از اقدام احتمالی منچسترسیتی به انتصاب سرمربی بلژیکی منتشر شده بود. حالا به نظر می‌رسد قرارداد کمپانی با مونیخی‌ها که تا سال ۲۰۲۹ هم اعتبار دارد، شامل هیچ بند فسخی نمی‌شود.

کریستوف فرویند، مدیر ورزشی بایرن مونیخ تأیید کرد که قرارداد ونسان کمپانی با این باشگاه شامل هیچ بند فسخ نمی‌شود. فرویند در گفت‌و‌گو با اسکای آلمان گفت:

ما قراردادش را تمدید کردیم تا او برای مدت زمانی طولانی در اینجا بماند. این خواست او و ماست؛ بندی مانند بند فسخ واقعاً جایگاهی در چنین قراردادی ندارد.

ما اطمینان داریم که بایرن مونیخ و ونسان کمپانی کاملاً با همدیگر سازگارند. این همچنین پیامی است به تیم و همه‌ی اعضا که ما به دنبال تداوم در کارمان هستیم و سرمربی‌ای داریم که کاملاً برای بایرن مونیخ مناسب است.

گفتنی است قرارداد قبلی کمپانی با بایرن مونیخ تا سال ۲۰۲۷ اعتبار داشت. کمپانیِ ۳۹ ساله، ۶۸ بار روی نیمکت بایرن مونیخ نشسته و آمار ۵۰ پیروزی، ۹ تساوی و ۹ شکست را از خودش به ثبت رسانده که شامل ۱۲ پیروزی از ۱۲ بازی ابتدای فصل ۲۶-۲۰۲۵ می‌شود.