شناسهٔ خبر: 75477987 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

رنگین‌کمان زیبایی‌ها در جشن «اقوام ایرانی» در اردبیل

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، گفت: برگزاری جشن «اقوام ایرانی» در اردبیل رنگین‌کمان زیبا از وحدت و همدلی و تنوع را به وجود آورده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جلیل جباری عصر امروز در آیین اختتامیه جشن اقوام ایرانی در اردبیل، اظهار کرد: این جشن با حضور هنرمندان و چهره‌های برجسته اقوام ایرانی از لر، بلوچ گرفته تا کرد و ترک را در دیار سبلان شاهد بودیم تا در کنار سایر جشنواره‌ها، این بار اقوام ایرانی نیز گرد هم آیند تا وحدت و همدلی خود را به نمایش بگذارند.

وی افزود: در این جشن دل‌های زیبایی از همدلی و همراهی اقوام ایرانی را با آداب و رسوم، سنن، زبان و فرهنگ اصیل ایرانی نظاره‌گر بودیم که گرد هم آمدند تا نمایشی از اقتدار و صلابت ایران را نشان دهند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: اقوام ایرانی در کنار تنوع و تکثر، یک‌صداو همدل در کنار هم زیبایی‌های این سرزمین را به رخ کشیده و به نوعی رنگین کمانی از فرهنگ و تمدن ایرانی را نشان دادند.

جباری گفت: در کنار تمام تفاوت‌ها و تمایزها، اعتقادات و باورهای اقوام مختلف ایرانی به حقیقت اسلام و دین الهی در کنار دفاع از این سرزمین و وطن نمودی از ریشه‌های عمیق اقوام ایرانی است که در طول تاریخ توانسته‌اند تک‌صدایی‌ها را، به صدای همبستگی و همدلی هدایت کرده و به نوعی نمایشی از اصالت خود را نشان دهند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما خوشحال هستیم که امروز از سراسر کشور اقوام و گروه‌ها در کنار هم جمع شده‌اند تا زیبایی‌‌های این فرهنگ و تمدن با اصالت را نشان دهند که شامل موسیقی، آیین‌های هنری، تصاویری زیبا از لباس و مراسم‌های محلی و سنتی و همچنین پایبندی به اعتقادات معنوی و ارزشی بوده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: این حرکت بی‌نظیر زمینه‌ساز برگزاری رویدادهای بعدی در قالب جشن اقوام در استان‌های مختلف خواهد بود که قطعا استان اردبیل نیز با هویت و اصالت تاریخی در این رویدادها حضوری باشکوه خواهد داشت.

انتهای پیام/131