شناسهٔ خبر: 75475248 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: افکارنیوز | لینک خبر

حمله هوایی گسترده اسرائیل به شمال و شرق لبنان

در ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان، جنگنده‌های اسرائیلی با چندین حمله هوایی، مناطق شمالی و شرقی این کشور را هدف قرار دادند؛ حملاتی که به‌زعم تل‌آویو، زیرساخت‌های نظامی حزب‌الله را نشانه گرفت.

صاحب‌خبر -

 منابع رسانه‌ای از حمله ظهر امروز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به ارتفاعات اطراف شهرک شمسطار در غرب بعلبک واقع در شرق لبنان خبر دادند.

خبرنگار المیادین نیز گزارش داد که جنگنده‌های اسرائیلی علاوه بر این منطقه، در ادامه تجاوزات خود، دو حمله هوایی نیز به جرود بلدة النبی شیت در شرق لبنان و در نزدیکی مرزهای سوریه انجام دادند. دقایقی بعد، منابع المیادین از تکرار حملات هوایی به ارتفاعات اطراف شمسطار در منطقه بقاع خبر دادند. همچنین بار دیگر جرود النبی شیت هدف حملات هوایی جنگنده‌های رژیم اشغالگر قرار گرفت.

این حملات در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی در روزهای اخیر به‌شدت افزایش یافته و نگرانی‌ها از گسترش دامنه درگیری‌ها در منطقه بالا گرفته است.منابع خبری لبنانی گزارش دادند که در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی به اطراف شهرک شمسطار، شیشه‌های یک مدرسه متوسطه این منطقه بر اثر موج انفجار شکسته شده و شماری از دانش‌آموزان دچار جراحات سطحی و حالات بی‌هوشی شده‌اند.