شناسهٔ خبر: 75471731 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مسابقات والیبال پیشکسوتان قهرمانی کشور به میزبانی همدان برگزار می‌شود

همدان – رئیس هیئت والیبال استان همدان گفت: رقابت‌های والیبال پیشکسوتان قهرمانی کشور از نهم تا دوازدهم آبان‌ماه به میزبانی همدان برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

حمید بادامی‌نجات در گفتگو با خبرنگار مهر از آغاز رقابت‌های والیبال پیشکسوتان قهرمانی کشور در استان همدان خبر داد و اظهار کرد: این رقابت‌ها از روز جمعه، نهم آبان‌ماه آغاز و تا دوازدهم آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: رقابت‌های والیبال پیشکسوتان قهرمانی کشور در قالب هشت گروه استانی برگزار می‌شود که استان همدان میزبان گروه چهارم این رقابت‌ها است و تیم‌های کردستان و ایلام در کنار همدان در این گروه قرار دارند.

بادامی‌نجات خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه رفیع پیشکسوتان در توسعه و استمرار ورزش والیبال، برگزاری این رقابت‌ها فرصتی ارزشمند برای تجدید دیدار قهرمانان سال‌های گذشته و ارج نهادن به زحمات آنان است.

بادامی‌نجات همچنین از آمادگی کامل مجموعه ورزشی و کمیته اجرایی استان همدان برای میزبانی مطلوب این رقابت‌ها خبر داد و گفت: تمامی امکانات رفاهی، اسکان و تغذیه تیم‌ها پیش‌بینی و هماهنگ شده است.

رئیس هیئت والیبال استان همدان ادامه داد: هدف از این مسابقات، انتقال تجربه پیشکسوتان به نسل جوان، افزایش نشاط اجتماعی و تقویت هویت ورزشی ملی است. وی افزود: طبق برنامه‌ریزی فدراسیون والیبال، مرحله نهایی رقابت‌های پیشکسوتان کشور پس از پایان گروه‌بندی‌ها در تهران برگزار خواهد شد.

بادامی‌نجات عنوان کرد: همدان با سابقه درخشان در میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی والیبال، آمادگی دارد همچنان در مسیر توسعه فرهنگی و ورزشی کشور نقشی مؤثر ایفا کند.