شناسهٔ خبر: 75463917 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

بازار از لنز «دنیای اقتصاد»؛

قیمت مدل های جدید «بنز و ب ام و» در بازار ایران تغییر کرد+جدول

دنیای اقتصاد: بازار خودروهای لوکس در ایران امروز ۳۰ مهر با تغییراتی همراه شد. در حالیکه برخی مدل های ب ام و با کاهش قیمت مواجه شد، برخی نسخه های مرسدس بنز گران تر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ در آخرین روز مهرماه قیمت برخی مدل های بنز و ب ام و در بازار نوسان داشت.

بررسی قیمت‌های جدید نشان می‌دهد ب ام و iX۱ eDrive ۲۵L امروز با افزایش ۱۰۰ میلیون تومانی به رقم ۶ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان رسید. در مقابل، دو مدل از سری X۲ این برند، کاهش قیمت قابل‌توجهی را تجربه کردند؛ به‌گونه‌ای که X۲ sDrive ۱۸i از ۱۲.۸ به ۱۲.۴ میلیارد تومان و X۲ sDrive ۲۵i از ۱۵.۸ به ۱۵.۵ میلیارد تومان کاهش یافتند.

در میان محصولات مرسدس‌بنز، مدل C۲۰۰L بیشترین رشد قیمت را به خود اختصاص داد و از ۱۱.۹ به ۱۲.۵ میلیارد تومان رسید. اما مدل GLB ۲۰۰ با افت جزئی از ۱۲.۵ به ۱۲.۴ میلیارد تومان کاهش یافت. در این میان، بنز EQE ۵۰۰ بدون تغییر در قیمت، در سطح ۱۳.۶ میلیارد تومان باقی ماند.

به این ترتیب، بازار خودروهای لوکس در پایان مهرماه، ترکیبی از افزایش و کاهش قیمت‌ها را تجربه کرد؛

بنز و بی ام و