شناسهٔ خبر: 75459229 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

2048 واحد نهضت ملی مسکن خراسان شمالی تا دهه فجر آماده افتتاح می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت: روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان با شتابی کم‌نظیر پیش می‌رود و تکمیل 2048 واحد شهری برای افتتاح در دهه فجر 1404 هدف‌گذاری شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، سیدعلی میرکریمی، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی، امروز در نشست شورای مسکن استان اظهار داشت: طرح نهضت ملی مسکن در استان با سرعت مطلوبی پیش می‌رود و سهم خراسان شمالی از 75 هزار واحد در دست افتتاح کشور، 2048 واحد است که با تأمین زیرساخت‌های آب، برق و گاز، آماده بهره‌برداری در دهه فجر خواهد شد.  

وی گفت:  موضوع تفکیک پروانه ساختمانی پروژه 1120 واحدی ولیعصر (عج)، بررسی وضعیت آسانسورهای باقیمانده در مسکن مهر و اجرای تفاهم‌نامه مربوط به اراضی طرح نهضت ملی مسکن مورد تصمیم‌گیری قرار گرفت. همچنین اعضای شورا، روند تأمین انشعابات و آماده‌سازی زیرساخت‌ها را تا پایان امسال پیگیری کردند.  

میرکریمی افزود: در بخش خدمات روبنایی، احداث 14 باب مدرسه در سایت‌های نهضت ملی مسکن در دستور کار است و تاکنون 229 هزار میلیون ریال اعتبار برای این طرح تخصیص یافته است. وی همچنین بر اجرای الزامات فنی جدید منطبق با ویرایش چهارم مبحث هفتم مقررات ملی ساختمان تأکید کرد.  

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی درباره پرداخت تسهیلات گفت: گزارش بانک‌ها نشان می‌دهد تاکنون 3444 واحد پروژه‌های 99 ساله و 3742 واحد خودمالکی در صف دریافت وام قرار دارند و با تسریع پرداخت، بخش قابل توجهی از این واحدها در دهه فجر قابل افتتاح خواهد بود.  

علی فخرانی، معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی، اظهار داشت: با تکمیل زیرساخت‌ها تا پایان بهمن‌ماه، زمینه افتتاح 2048 واحد شهری فراهم می‌شود و خراسان شمالی می‌تواند در تحقق اهداف ملی ساخت مسکن نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشد.  

سید مجتبی علوی‌مقدم، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، نیز در این نشست بر لزوم تسریع در عملیات اجرایی، رفع موانع خدمات‌رسانی و همکاری میان دستگاه‌ها تأکید کرد تا وعده‌های دولت در حوزه مسکن تا پایان امسال عملی شود.  

میرکریمی در جمع‌بندی تصمیمات شورای مسکن اعلام کرد: علاوه بر واحدهای آماده افتتاح، دو هزار قطعه زمین در قالب طرح جوانی جمعیت نیز آماده واگذاری به متقاضیان واجد شرایط شده است تا هم‌زمان با افتتاح واحدهای مسکونی، گامی دیگر در مسیر توسعه شهری استان برداشته شود.

انتهای پیام/311/.