شناسهٔ خبر: 75457175 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: انصاف نیوز | لینک خبر

جزییات کشف انبار خودروهای احتکار شده به ارزش ۵۵۰میلیارد تومان

صاحب‌خبر -

بنا بر اعلام یک منبع آگاه، مهر امسال انباری از ۷۰ خودروی احتکار شده به ارزش ۵۵۰ میلیارد تومان کشف شده است.

یک منبع مطلع به انصاف نیوز گفت: «بعد از اعلام اتاق اصناف به انباری برخورد کردیم که پر از خودروهای احتکار شده بود. یک شرکت واردکننده‌ ۷۰ تویوتا بدون پلاک را به ارزش مجموعا ۵۵۰ میلیارد تومان در انبار نگهداری می‌کرد.

این پرونده در شعبه‌ی تعزیرات در حال بررسی است و برای مدیرعامل شرکت جلب به دادرسی صادر شده است. تخلف این شرکت مربوط به قانون ۶ مکرر از ۲ می‌شود و درنهایت واردکننده باید جریمه بپردازد و خودروها هم وارد بازار می‌شوند».

او می‌گوید: «این مشکل در شرکت‌های خودروسازی وجود دارد که به بهانه‌ی نبود یک قطعه، خودرو را نگه می‌دارند و چند ماه بعد به قیمت بالاتری می‌فروشند که در تعداد بالا برای آنها رقم قابل توجهی می‌شود.

گاهی به این بهانه که جا محدود است، خودروها را به انبار می‌برند و از مشتری‌ها پنهان می‌کنند تا در فرصت مناسب به قیمت روز بفروشند.»

انتهای پیام