شناسهٔ خبر: 75453981 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

ثبت نخستین زادآوری پرنده هما در منطقه حفاظت‌شده قیصری کوهرنگ + فیلم

برنا - گروه اجتماعی؛ زادآوری پرنده باشکوه هما (Gypaetus barbatus) برای نخستین‌بار در منطقه حفاظت‌شده قیصری از توابع شهرستان کوهرنگ به ثبت رسید. برنا - گروه اجتماعی؛ زادآوری پرنده باشکوه هما (Gypaetus barbatus) برای نخستین‌بار در منطقه حفاظت‌شده قیصری از توابع شهرستان کوهرنگ به ثبت رسید.

صاحب‌خبر -

محسن کریمی، مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست استان چهارمحال و بختیاری، در این باره گفت: این دستاورد نتیجه سه سال پایش و بررسی پرندگان شکاری در ذخیره‌گاه زیست‌کره تنگ‌صیاد – سبزکوه است که طی آن محیط‌بانان و کارشناسان موفق به ثبت مشاهدات و تصاویر متعددی از حضور این گونه در زیستگاه‌های مختلف استان شدند.

<div id="video-display-embed-code_13231556" ><script type="text/JavaScript" src="https://borna.news/fa/news/play/embed/2271098/13231556?width=400&height=300"></script></div>

کریمی افزود: با تلاش معاونت محیط طبیعی و رئیس منطقه حفاظت‌شده قیصری، سرانجام لانه و زادآوری هما در این منطقه شناسایی و مستند شد که نشان‌دهنده شرایط مطلوب زیستگاهی و اهمیت حفاظتی این منطقه است.

وی بیان کرد: منطقه حفاظت‌شده قیصری از زیستگاه‌های شاخص استان به‌شمار می‌رود که گونه‌های برجسته‌ای همچون کل و بز، خرس قهوه‌ای، گرگ، کفتار، کبک دری، عقاب طلایی و شاهین در آن زیست می‌کنند.

کریمی گفت: پوشش گیاهی متنوع، ارتفاعات صخره‌ای، عبور رودخانه از دل منطقه و شرایط اقلیمی مناسب، قیصری را به یکی از زیستگاه‌های منحصر‌به‌فرد حیات‌وحش کشور تبدیل کرده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: