شناسهٔ خبر: 75453132 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

حضور صنعتگران بوشهری در نمایشگاه ملی صنایع‌دستی اردبیل

معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر از حضور هنرمندان و صنعتگران بوشهری در پانزدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اردبیل خبر داد.

صاحب‌خبر -

به‌گزارش میراث‌آریا، خلیل رازه گفت: در این دوره از نمایشگاه، دو غرفه به هنرمندان استان بوشهر اختصاص یافته است که در رشته‌های حصیربافی، کپوبافی و صنایع‌دستی دریایی و صدف به عرضه و معرفی آثار خود می‌پردازند.

معاون صنایع‌دستی استان بوشهر افزود: هدف از حضور در این رویداد ملی، معرفی ظرفیت‌های متنوع صنایع‌دستی استان بوشهر و ایجاد زمینه برای بازاریابی، تبادل تجربه و تعامل با سایر هنرمندان کشور است.

او همچنین از بازدید دکتر مریم جلالی، معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از غرفه‌های بوشهر در این نمایشگاه خبر داد و گفت: حضور مسئولان ملی در کنار هنرمندان، نشان از اهمیت این حوزه در توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور دارد.

رازه در پایان خاطرنشان کرد: پانزدهمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اردبیل از ۲۸ مهر تا ۲ آبان، هر روز از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی اردبیل برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از آثار ارزشمند هنرمندان سراسر کشور بازدید کنند.

انتهای پیام/