شناسهٔ خبر: 75452720 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

چالش جدید OpenAI برای گوگل با معرفی مرورگر هوش مصنوعی اطلس

صاحب‌خبر -

شفقنا- شرکت OpenAI در جدیدترین چالش خود برای گوگل، مرورگر هوش مصنوعی اطلس را عرضه کرد.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ رویترز نوشت: شرکت OpenAI یک مرورگر وب مبتنی بر هوش مصنوعی به نام اطلس را رونمایی کرد که بر اساس چت‌بات محبوب این شرکت ساخته شده است. این مرورگر، چالشی مستقیم برای تسلط گوگل کروم بر بازار است.

اطلس جدیدترین اقدام OpenAI برای بهره‌برداری از ۸۰۰ میلیون کاربر فعال هفتگی ChatGPT است، چرا که این مرورگر با جمع‌آوری داده‌های مربوط به رفتار جستجوگرانه مصرف‌کنندگان، به جنبه‌های بیشتری از زندگی آنلاین کاربران دست می‌یابد. این موضوع می‌تواند تغییر گسترده‌تری به سمت جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی را تسریع کند، زیرا کاربران به طور فزاینده‌ای به ابزارهای مکالمه‌ای روی می‌آورند که به جای تکیه بر نتایج سنتی مبتنی بر کلمات کلیدی از گوگل، اطلاعات را ترکیب می‌کنند. اینجاست که رقابت بین OpenAI و گوگل را تشدید می‌شود.

با اعلام این خبر سهام شرکت آلفابت که مالک کروم است ۱.۸ درصد کاهش یافت.

گفتنی است اطلس به کاربران اجازه می‌دهد تا نوار کناری ChatGPT را در هر پنجره‌ای باز کنند تا محتوا را خلاصه کرده و محصولات را مقایسه کنند یا داده‌ها را از هر سایتی تجزیه و تحلیل کنند. در «حالت عامل» که اکنون برای کاربران پولی در دسترس است، ChatGPT می‌تواند از طرف آنها با وب‌سایت‌ها تعامل داشته باشد به طوریکه برای آنها تحقیق کند یا برای کاربر بلیط هواپیما بخرد.

این خبر را در رویترز ببینید