شناسهٔ خبر: 75447063 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

گفتگوی تلفنی ولیعهد سعودی و رئیس‌جمهور فرانسه درباره غزه

خبرگزاری عربستان سعودی (واس) اعلام کرد که ولیعهد این کشور در تماس تلفنی با رئیس جمهور فرانسه درباره تحولات نوار غزه و تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ گفتگو کرده است.

صاحب‌خبر -

«محمد بن سلمان» و «امانوئل ماکرون» تلفنی درباره تحولات نوار غزه و تلاش‌ها برای تداوم آتش‌بس در این باریکه گفتگو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، خبرگزاری عربستان سعودی (واس) اعلام کرد که ولیعهد این کشور در تماس تلفنی با رئیس جمهور فرانسه درباره تحولات نوار غزه و تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ گفتگو کرده است.

بر اساس گزارش واس، «محمد بن سلمان» در تماس تلفنی با «امانوئل ماکرون» بر اهمیت آغاز گام‌های عملی برای دستیابی به صلح عادلانه در فلسطین بر اساس راه‌حل دو دولتی تأکید کرد.

ولیعهد سعودی همچنین کاهش فوری رنج‌های انسانی مردم فلسطین و تضمین عقب‌نشینی کامل اسرائیل از نوار غزه را ضروری دانست.

ماکرون خواستار ورود شورای امنیت به مساله غزه شد

رئیس‌جمهور فرانسه امروز (سه‌شنبه) با درخواست از شورای امنیت، خواستار بازگشایی مسیرهای کمک‌رسانی به غزه به عنوان یک «فوریت مطلق» شد تا امکان ورود کمک‌های حیاتی به غیرنظامیان جنگ‌زده فراهم شود.

به گزارش ایسنا، «امانوئل ماکرون»، ‌رئیس‌جمهور فرانسه در یک کنفرانس خبری در لیوبلیانا در کنار «رابرت گولوب»، نخست وزیر اسلوونی گفت: «وضعیت غزه همچنان بسیار شکننده است.»

او افزود: «ما مایلیم به همراه شرکای اروپایی، عربی و آمریکایی خود متعهد بمانیم تا فوراً - و این یک موضوع کاملاً فوری است - بازگشایی مکان‌ها و مسیرهای بشردوستانه را محقق کنیم تا کمک‌ها، غذا و مایحتاج اولیه به مردم برسد.»

ماکرون همچنین گفت: «ما از شورای امنیت می‌خواهیم که قطعنامه‌ای فوری در مورد غزه برای ایجاد چارچوبی برای حکومت و امنیت تصویب کند.»

رئیس‌جمهور فرانسه افزود: «ما خواستار بازگشایی گذرگاه‌ها و مسیرهای امدادی برای کمک‌های بشردوستانه جامع هستیم. مجروحان باید برای درمان در بیمارستان‌های خارج از نوار غزه از غزه تخلیه شوند.»