شناسهٔ خبر: 75446486 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

نگاهی به مهم‌ترین اخبار استان بوشهر در 29 مهر

تیتر منتشر شده مهم‌ترین اخبار استان بوشهر امروز سه‌شنبه 29 مهر ماه در خبرگزاری‌ها، سایت‌ها و هفته‌نامه‌های خبری در تسنیم عرضه می‌شود.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری تسنیم در بوشهر، مهم‌ترین اخبار استان بوشهر در روز سه‌شنبه 29 مهر عبارتند از:

در تسنیم:

رشد بی‌سابقه تولید گاز در پارس جنوبی/ 15 میلیون مترمکعب به ظرفیت روزانه افزوده شد

سهم بوشهر از اعتبارات مرزی به 10 هزار میلیارد تومان می‌رسد

معاون رئیس جمهور: افزایش گرنت اساتید تازه‌استخدام از 100 به 400 میلیون تومان

تخصیص 50 میلیارد تومان به صندوق نوآوری و شکوفایی استان بوشهر

رونمایی از 3 محصول دانش‌بنیان در پارک علم ‌و فناوری بوشهر

اختصاص 5 همت تسهیلات و جبران خسارت جنگ 12 روزه به شرکت‌های دانش‌بنیان

معاون رئیس جمهور: رشد علمی کشور از منفی 5 به 3 درصد رسید

در دیگر رسانه‌ها:

پیشرفت 90 درصدی بخش خشکی آب شیرین کن سازمان انرژی اتمی

آب شیرین کن 75 هزار متر مکعبی شهید رئیسعلی دلواری سازمان انرژی اتمی با 90 درصد ‌پیشرفت بخش خشکی در مراحل ساخت و نصب تجهیزات است تا نیاز‌های آبی مردم استان بوشهر را تامین کند.

تولید 8 هزار تن ماهی دریایی در کشور

مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان آب شور سازمان شیلات ایران گفت: تا پایان امسال تولید ماهیان دریایی کشور از محل پرورش در قفس و استخر‌های پیش‌ساخته به حدود 8 هزار تن می‌رسد.

اجرای نمایش گوهر در بوشهر

نمایش گوهر؛ روایتی زنانه از اصالت و مقاومت جنوب ایران است که پس از سه سال تلاش گروهی به روی صحنه رفته است.

آیین تکریم و معارفه فرمانده پایگاه دریابانی شهرستان‌های دیلم و گناوه برگزار شد

در آیینی با حضور فرمانداران شهرستان‌های گناوه و دیلم، سرتیپ دوم خسروی فرمانده مرزبانی استان بوشهر، ائمه جمعه، اعضای شورای تأمین و شورای اداری، مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه دریابانی شهرستان‌های دیلم و گناوه برگزار شد.

نخستین درمانگاه خیریه دیابت در بوشهر راه اندازی می‌شود

نایب رئیس بنیاد رشد و اندیشه سازندگی استان بوشهر در جلسه هیات مدیره این بنیاد ضمن ارائه گزارشی از برگزاری هشتمین دوره جایزه علمی امیدآفرین اظهار داشت: این جوایز آموزشی و پژوهانه بنام سه نفر از شخصیت‌های برجسته استان، دکتر نبی پور، دکتر مشفقیان و مرحوم دکتر حمیدی در سه حوزه علوم پزشکی، زیست فناوری و محیط زیست، علوم مهندسی و علوم انسانی و مدیریت برگزار شد.

هواداران پارس جنوبی یک پیروزی دیگر را جشن گرفتند و امیدوار به صعود به لیگ برتر شده‌اند.

 شاید خوشبین‌ترین هوادار پارس جنوبی هم تصور نمی‌کرد بعد از اینکه این تیم در 3 بازی اول فصل جاری دو شکست و یک تساوی کسب کرد، سرپا شود و بتواند با بردهای متوالی و نتایج فوق‌العاده به جمع مدعیان صعود به لیگ برتر برگردد.

انتهای پیام/