شناسهٔ خبر: 75442238 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی خبر داد:

آمادگی وزارت نفت برای همکاری در افزایش راندمان نیروگاه‌ها و موتور‌های درون سوز

معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی بر ضرورت افزایش راندمان موتور‌های درون سوز و نیروگاه‌ها تاکید کرد و از آمادگی وزارت نفت برای همکاری‌ها در این زمینه خبر داد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمد زراعت کار روز سه شنبه در مراسم افتتاحیه چهاردهمین همایش بین المللی موتور‌های درون سوز در پژوهشگاه نیرو افزود: افزایش راندمان موتور‌های درون سوز و نیروگاه‌ها به نفع کشور است.

وی مصرف بهینه انرژی و بهینه سازی را اولویت اکثر کشور‌های جهان دانست و ادامه داد: بخش اعظم رشد اقتصادی در کشور‌ها وابسته به بهره وری و افزایش آن است.

معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی با بیان اینکه زمانی بهره وری در کشور رویا بود گفت: اکنون توجه به بهره وری جدی‌تر شده است.

زراعت کار با اشاره به توجه به مبحث صرفه جویی خطرنشان کرد: لازم است در این بخش بر محور‌های اصلی تمرکز کرده و جلو برویم.

وی همچنین بر ضرورت توجه سیاست گذاران صنعت خودرو به موضوع اسقاط تاکید کرد و آن را بخش مغفول مانده این صنعت دانست و گفت: وزارت نفت در چارچوب قوانین آماده کمک به توسعه مبحث صرفه جویی در صنعت خودرو است.

زراعت کار بر ضرورت توجه جدی به موضوع تولید پراکنده با کمک موتور‌های احتراق داخلی تاکید کرد و ادامه داد: داشتن نیروگاه‌های بزرگ مزیت است، اما باید تولید پراکنده هم مورد توجه قرار گیرد.

معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی با یادآوری اینکه تولید پراکنده می‌تواند به کشور برای رفع نیاز‌ها کمک کرده و همچنین مانع اتلاف انرژی شود، افزود: تولید پراکنده همچنین راهکاری موثر در پدافند غیرعامل است و به پایداری بیشتر کشور کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در تلاش است تا به موضوع تولید پراکنده کمک کند، یادآور شد: زمانی تولید توربین گازی در کشور رویا بود ولی با اتفاق‌هایی که افتاد و بومی سازی دانش کشورمان در تولید توربین گازی به دستآورد‌های مهمی دست یافته و حتی می‌تواند صادرات انجام دهد.

زراعت کار این دستآورد‌ها را ناشی از همکاری و همراهی همه جانبه دانست و ادامه داد: ثابت کرده‌ایم هر زمان در مرز تهدید قرار گرفته‌ایم توانسته‌ایم با وفاق و همکاری کار‌های بزرگی انجام دهیم.

وی بر ضرورت توجه به افزایش راندمان موتور‌های درون سوز تاکید کرد و از تلاش وزارت نفت برای این مهم خبر داد.

معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی خاطرنشان کرد: رفتن به سمت پالایشگاه‌های سلیکونی زمان بر و هزینه براست، اما می‌توان با افزایش راندمان دستآورد‌های مهمتر با هزینه کمتر داشت.

زراعت کار افزایش راندمان موتور‌های درون سوز و نیروگاه‌ها را بسیار مهم ارزیابی کرد.

امروز داشتن مهارت نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت است

غلامرضا زمانی رئیس دانشگاه ملی مهارت نیز در این همایش با تاکید بر اینکه امروز آموزش‌های مهارتی حلقه مفقوده بخش‌های مختلف کشور است، خاطر نشان کرد: توسعه در کشور با مهارت و نیروی کار ماهر اتفاق می‌افتد و آینده اقتصادی کشور نه بر مبنای مدرک بلکه بر مبنای توانمندی واقعی نیروی کار شکل می‌گیرد.

وی با بیان اینکه اکنون با ناترازی مدرک و مهارت رو‌به‌رو هستیم و این روند باید تغییر کند، افزود: نیازمند نسلی هستیم که نه فقط بداند بلکه بتواند، زیرا آموزش‌های مهارتی اکنون یک انتخاب نیست بلکه ضرورتی انکار ناپذیر است که موجب تاب آوری اقتصادی و رشدپایدار‌تر می‌شود.

نماینده وزارت علوم به برنامه دولت برای ساماندهی حامل‌های انرژی اشاره کرد و تحقق آن را در گرو همکاری دانشگاه‌ها و مجامع علمی دانست.

زمانی، برگزاری چهاردهمین همایش موتور‌های درونسوز در پژوهشگاه نیرو را آغاز یک هم افزایی سرنوشت ساز برای توسعه پایدار صنعت و انرژی ارزیابی کرد و افزود: حضور وزارتخانه‌های نفت، نیرو و خودرو سازان آغازی برای ایجاد یک نظام حرفه‌ای پایدار به شمار می‌رود، زیرا موتور دیگر فقط به خودرو اختصاص ندارد بلکه در صنایع مختلف نقش مهمی دارد و سرمایه گذاری در این زمینه سرمایه گذاری ملی است.

چهاردهمین همایش بین المللی موتور‌های درون سوز هم اکنون در پژوهشگاه نیرو در حال برگزاری است.