شناسهٔ خبر: 75440667 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

جشنواره‌ای به وسعت رنگ؛ باغ مشهد میزبان 205 هزار گل و 45 نماد فضای سبز

چهارمین دوره جشنواره «طعم و رنگ پاییز» از ابتدای آبان‌ماه در باغ مشهد آغاز می‌شود؛ رویدادی که به گفته، معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد، امسال با شکوهی بیشتری برگزار خواهد شد.

صاحب‌خبر -

 مهدی یعقوبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد اظهار کرد: در چهارمین دوره جشنواره «طعم و رنگ پاییز»، بیش از 205 هزار گل پاییزی شامل گونه‌هایی چون داوودی، مینا چمنی، همیشه‌بهار و گل‌کلم در سطح باغ کاشته شده‌اند تا جلوه‌ای رنگارنگ از فصل پاییز را به نمایش بگذارند.

وی افزود: برای زیباسازی محیط، 180 فلاورباکس در نقاط مختلف باغ نصب شده و 45 المان فضای سبز با الهام از طبیعت پاییز طراحی و جانمایی شده‌اند که فضای جشنواره را به یک گالری شهری تبدیل می‌کنند.

به گفته معاون خدمات شهری، امسال 43 غرفه فرهنگی، آموزشی و تفریحی نیز در حاشیه جشنواره فعال خواهند بود که شامل کارگاه‌های آموزش شهروندی، بازی‌های کودکانه، مسابقات فکری، اجرای زنده و عرضه محصولات مرتبط با فصل پاییز هستند.

یعقوبی تأکید کرد: هدف ما از برگزاری این جشنواره، نه‌تنها زیباسازی شهری و ارتقای نشاط اجتماعی، بلکه تقویت حس تعلق شهروندان به فضاهای عمومی و ترویج فرهنگ مشارکت در حفظ محیط‌زیست شهری است.

پایش تجهیزات و نقاط بحرانی مناطق مشهد در آستانه فصل زمستان

احسان نجاری‌مقدم، مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از آغاز دور جدید بازدیدهای فصلی از مناطق شهری با هدف افزایش آمادگی در برابر بحران‌های احتمالی در فصول سرد سال خبر دادو گفت: بازدیدهای فصلی با هدف ارتقاء توان عملیاتی و افزایش آمادگی در برابر بحران‌های احتمالی در فصل پاییز و زمستان و تغییرات آب و هوایی در حال انجام است.

نجاری‌مقدم افزود: این بازدیدها با محوریت انطباق اطلاعات، نظارت بر عملکرد تجهیزات، آشنایی با ماشین‌آلات و شناسایی نقاط بحرانی براساس لیست‌های تکمیل‌شده توسط مناطق انجام می‌شود، همچنین چیدمان خودروهای بخش خصوصی و سازمانی در شرایط آماده‌باش زرد، نارنجی و قرمز نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: با هماهنگی اداره کل بحران و مشارکت حوزه‌های فضای سبز، فنی عمران، اداره کل نظارت بر نگهداری تاسیسات و سایر بخش‌های مرتبط این بازدیدها صورت می‌پذیرد و آمارهای ارائه‌شده تدقیق می‌شود، همچنین اعتبارات مربوط به تجهیزات، خرید نمک، اجاره ماشین‌آلات زمستانه و موانع اجرایی مرتبط مورد بررسی قرار گرفته و پیگیری‌های لازم انجام می‌شود.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: نقاط تجمع آب و آب‌گرفتگی‌ها با حضور نماینده فنی عمران بررسی می‌شود، همچنین عملکرد بیل‌های برف‌روب، نمک‌پاش‌های کششی، سپتیک‌ها، موتور پمپ‌ها، ژنراتورها، میزان نمک ذخیره، لایروبی کانال‌ها، طبقه‌بندی و نظام آراستگی و نکات ایمنی نیز ارزیابی می‌شود.

وی در پایان سخنانش اظهارکرد: تاکنون از مناطق 3، 4 و 5 بازدید به‌عمل آمده و برنامه‌ریزی برای بازدید از سایر مناطق در هفته‌های پیش‌رو در حال انجام است.

انتهای پیام/282