شناسهٔ خبر: 75434079 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

نوبت گیری 5 هزار نو آموز خراسان رضوی برای سنجش سال 1405

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله بهنگام را گامی تخصصی در مسیر تعالی عدالت آموزشی و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان دانست و گفت: تاکنون حدود 5 هزار نو آموز برای سنجش 1405 نوبت گرفته‌اند.

صاحب‌خبر -

رضا کریمی افین در گفت وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد اظهارکرد: با توجه به اینکه  در  مراکزجامع  سنجش برنامه های حمایتی تقویتی برای دانش آموزانی که در معرض مشکلات یادگیری قرار دارند اجرا می شود تا ضمن جلوگیری از گسترش مشکل یادگیری آنها موجبات تحصیل موفق  و رضایت تحصیلی آنها فراهم شود بنابراین در این مراکز جامع علاوه بر اجرای برنامه ملی سنجش آمادگی تحصیلی و سلامت جسمانی کلیه نوآموزان بدو ورود به مدرسه ، فرآیند غربالگری، تشخیص، آموزش، توانبخشی و مداخلات مبتنی بر نیاز که براساس برنامه آموزش فردی تنظیم می شود به دانش آموزان جامعه هدف دوره ابتدایی در سطح استان ارائه می‌شود.

وی  با بیان اینکه  بزرگ‌ترین وظیفه مراکز جامع ،سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان و‌مداخله بهنگام طلایی در صورت وجود مشکل است و پتانسیل آن را داریم که از این مراکز در شیفت عصر نیز استفاده کنیم،خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 5 هزار نو  آموز در مراکز سنجش نوبت گرفته‌اند و سامانه  https://sirat2.medu.ir تا دی  ماه سال جاری جهت نوبت گیری و تست نزدیک به 114 هزار نوآموز استان فعال خواهد بود.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی بیشترین مشکلات شناسایی شده در بین نوآموزانی که به مراکز تخصصی معرفی شدند را به ترتیب مشکلات ذهنی و اوتیسم اعلام و تصریح کرد: به صورت معمول بین پنج تا 6 درصد افراد مشکوک در سطح سنجش سلامت، در بررسی‌های تخصصی به مدارس استثنایی یا تلفیقی جهت تحصیل معرفی می‌شوند.

کریمی با بیان اینکه مراکز جامع سنجش گامی تخصصی در مسیر توسعه عدالت آموزشی است گفت: از دو سال پیش نوآموزان پیش دبستانی نیز امکان قرار گرفتن زیر پوشش طرح سنجش سلامت را دارند، بنابراین در زمان ثبت نام در پایه اول ابتدایی نیازی به انجام دوباره تست سلامت نیست.

انتهای پیام/282