شناسهٔ خبر: 75432840 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه همشهری | لینک خبر

رهبر انقلاب: جوان ایرانی می‌تواند در قله قرار‌گیرد

مظهر امید

رهبر معظم انقلاب صبح دوشنبه در دیدار صدها نفر از قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی و مدال‌آوران المپیادهای علمی جهانی، این افتخارآفرینان را مظهر رشد و تجلی قدرت ملی خواندند و تأکید کردند: شما ثابت کردید جوانان امیدآفرین ایران عزیز به‌عنوان «نماد ملت» این قدرت را دارند که بر قله‌ها بایستند و ذهن‌ها و چشم‌های جهان را متوجه فضای روشن ایران کنند. روزنامه همشهری امرو

صاحب‌خبر -

رهبر معظم انقلاب صبح دوشنبه در دیدار صدها نفر از قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی و مدال‌آوران المپیادهای علمی جهانی، این افتخارآفرینان را مظهر رشد و تجلی قدرت ملی خواندند و تأکید کردند: شما ثابت کردید جوانان امیدآفرین ایران عزیز به‌عنوان «نماد ملت» این قدرت را دارند که بر قله‌ها بایستند و ذهن‌ها و چشم‌های جهان را متوجه فضای روشن ایران کنند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به قلدرمآبی‌ها و یاوه‌گویی‌های اخیر رئیس‌جمهور آمریکا گفتند: این شخص سعی کرد با رفتار سخیف و دروغ‌های فراوان درباره منطقه، ایران و ملت ایران به صهیونیست‌ها روحیه و خود را توانا جلوه دهد، اما اگر توانایی دارد، برود میلیون‌ها نفری را که در همه ایالت‌های آمریکا علیه او شعار می‌دهند آرام کند.

امتیاز مضاعف
  مدال‌های شما بر مدال‌های مقاطع دیگر زمانی، امتیاز مضاعفی دارد.
  این مدال‌ها را در وضعیتی به‌دست آورده‌اید که دشمن سعی می‌کند ملت را افسرده و از توانایی‌های خود غافل یا ناامید کند.
  شما با ظاهرکردن توانایی و قدرت ملت در میدان عمل، محکم‌ترین پاسخ را به او دادید.

میدان نبرد دانش
  میدان نبرد دانش از دیگر عرصه‌های نمایان افتخارآفرینی جوانان کشور بوده ‌است.
  ایران در 10رتبه اول تحقیقاتی و علمی جهان در رشته‌های مختلف ازجمله در «نانو»، «لیزر»، «هسته‌ای»، «صنایع گوناگون نظامی» و «پیشرفت‌های پزشکی» حضور دارد.
  همین چند روز قبل، یکی از مراکز تحقیقاتی کشور موفق به یافتن راه درمان برای یک بیماری لاعلاج 
شده است.

درخشش جوانان پس از انقلاب
  نقش‌آفرینی جوانان بعد از پیروزی انقلاب، جریانی مستمر بوده‌است.
  در جنگ تحمیلی ۸ساله، نسل جوان بود که با کمبودهای فراوان و دست خالی چنان ابتکارهای نظامی به خرج داد.
  با این ابتکارها ایران در مقابل دشمنِ بسیار مجهزی که از هر طرف تأیید و حمایت می‌شد به پیروزی رسید.

ویژگی جوان ایرانی
  برخی وسوسه‌ها درباره ناامیدی جوانان کشور، حرف‌های مطالعه‌نشده است.
  ایران عزیز ما و جوانانش «مظهر امید» هستند.
  باید این واقعیت مهم را درک کرد که جوان ایرانی به شرط همت و تلاش، توانایی و مهارت رسیدن به قله‌ها را دارد.

صرف استعدادها برای ملت ایران
  اهتمام جوانان به صرف استعدادها برای ملت ایران مهم است.
  ممکن است برخی مایل باشند در کشور دیگری زندگی کنند اما این افراد متوجه باشند که در کشورهای دیگر هر قدر پیشرفت کنند باز هم بیگانه‌اند.
  ایران متعلق به شما و نسل شما و «خاک و خانه» شماست.

نماد ملت ایران
  احترام به پرچم، سجده و دعای ورزشکاران پیروز «نماد ملت ایران» است.
  جوانان عزیز المپیادی نیز الان یک ستاره درخشانند اما 10سال بعد به شرط ادامه تلاش، «خورشید درخشان» می‌شوند.
  وظیفه مسئولان در این زمینه مهم است.

وظیفه مهم جوانان
روش ویژه دشمن: ازدست دادن باور به توانایی‌ها
هدف: ناامیدکردن ملت و نسل جوان
راهکار مقابله: افزایش سعی و تلاش جوانان برای موفقیت، امیدآفرینی و تجلی اقتدار ملت با تکیه بر نیروی لایزال جوانی

چشم‌ها متوجه ایران
  پس از انقلاب در برخی بخش‌ها پیشرفت جهشی داشته‌ایم.
  موفقیت‌های امسال جوانان ایرانی شاید در تاریخ ورزش کشور بی‌سابقه باشد.
  صعود نوجوانان خوش‌استعداد میهن به قله‌های علمی جهان جای تقدیر دارد.
  این کارهای شما به‌حساب ملت ایران گذاشته می‌شود و چشم‌ها را متوجه ایران می‌کند.

راهبردهای دشمنان
راهبرد دشمن: فعالیت برای جلوگیری از پیشرفت‌های علمی مختلف ایران 
شیوه‌ها:
  انکار یا نپرداختن به برخی موفقیت‌ها
  درهم‌کردن راست و دروغ
  بزرگ‌نمایی برخی ایرادها
  تبلیغات جهت‌دار
هدف: تاریک و گرفته نشان‌دادن فضای ایران
نتیجه: نشان داده‌شدن فضای روشن کشور به همه با ایستادن جوانان ایرانی بر قله‌های ورزش و علم

یاوه‌گویی‌های اخیر ترامپ
اقدام: سفر رئیس‌جمهور آمریکا به فلسطین اشغالی و بیان مشتی حرف پوچ همراه با لودگی
هدف: روحیه‌دادن به صهیونیست‌های مأیوس و امیدوارکردن آنان.
دلیل ناامیدی: سیلی باورنکردنی ایران به رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه 
گزاره راهبردی: صهیونیست‌ها توقع نداشتند موشک ایرانی بتواند با شعله‌ها و آتش خود به اعماق مراکز حساس و مهم آنها نفوذ و این مراکز را نابود و تبدیل به خاکستر کند.

قدرت موشک‌های ایرانی
  ایران موشک‌ها را از جایی نخرید یا کرایه نکرد بلکه دست‌ساخته و شناسنامه جوان ایرانی است.
  جوان ایرانی وقتی وارد میدان می‌شود و با سعی و تلاش زیرساخت‌های علمی را فراهم می‌کند قادر به انجام‌دادن چنین کارهای بزرگی است.
  این موشک‌ها را نیروهای مسلح و صنایع نظامی ما آماده داشتند و استفاده کردند و باز هم دارند.
  اگر لازم باشد در وقت دیگر از آن استفاده می‌کنند.

نکاتی درباره ادعاهای ترامپ
آمریکا، شریک جرم: در جنگ غزه، آمریکا بی‌تردید شریک اصلی جنایات رژیم‌صهیونیستی است.
استناد: خود رئیس‌جمهور آمریکا هم اعتراف کرد ما با این رژیم در غزه کار می‌کردیم.
دلیل روشن: امکانات و تسلیحاتی که در طول این جنگ روی سر مردم بی‌پناه غزه ریخته می‌شد، متعلق به آمریکا بود.
یک دروغ مبرهن: ادعای دیگر ترامپ مبنی بر جنگ آمریکا با تروریسم نمونه دیگری از سخنان دروغ او بود.
دلیل: بیش از ۲۰هزار کودک و نوزاد در جنگ غزه به شهادت رسیدند. آیا آنها تروریست بودند؟
واقعیت ماجرا: تروریست، آمریکاست که داعش را ایجاد می‌کند و به جان منطقه می‌اندازد و امروز هم عده‌ای از افراد آن را در منطقه‌ای در اختیار گرفته و برای استفاده خود نگه داشته است.
خوی تروریستی آمریکا و رژیم‌صهیونیستی: کشتار حدود ۷۰هزار انسان در جنگ غزه و همچنین به‌شهادت‌رساندن بیش از هزار ایرانی در جنگ ۱۲روزه شواهدی آشکار از خوی تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
ترور علم: آنها علاوه بر کشتار کور مردم، دانشمندان ما همچون طهرانچی و عباسی را ترور و به این جنایت افتخار کردند.
گزاره راهبردی: باید بدانند نمی‌توانند علم را ترور کنند.
افتخارکردن به بمباران صنعت هسته‌ای ایران: ایرادی ندارد، به همین خیال باشید، اما اصلا شما چه‌کاره هستید که اگر کشوری صنعت هسته‌ای دارد در قبال آن باید و نباید مطرح کنید؟
سؤال راهبردی: چه ربطی به آمریکا دارد که ایران امکانات و صنعت هسته‌ای دارد یا ندارد؟ این دخالت‌ها ناباب، غلط و زورگویانه است.
اصل ماجرا: اگر خیلی توانایی دارید به‌جای دروغ‌پراکنی، دخالت در کار دیگر کشورها و اقدام‌هایی همچون ساخت پایگاه نظامی در آنها، این میلیون‌ها نفر تظاهرکننده ضدترامپ را آرام کنید و به خانه‌های خود بازگردانید.
ادعای طرفداری از مردم ایران: تروریست و مظهر واقعی تروریسم، آمریکاست.
دلیل دروغ‌بودن ادعا: تحریم‌های ثانویه آمریکا که تعداد زیادی از کشورها نیز از ترس با آن همراهی می‌کنند، علیه ملت ایران است بنابراین شما دشمن ملت ایران هستید نه دوست آن.
آمادگی برای معامله: می‌گوید من اهل معامله‌ام درحالی‌که اگر معامله با زورگویی همراه و نتیجه آن از قبل معلوم باشد، معامله نیست بلکه تحمیل و زورگویی است.
راهبرد: ملت ایران زیر بار تحمیل نخواهد رفت.
ادعای وجود مرگ و جنگ در غرب‌آسیا: جنگ‌ها را شما به راه می‌اندازید. آمریکا جنگ‌پرداز است و علاوه بر ترور، جنگ‌افروزی می‌کند.
سؤال مهم: این همه پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه برای چه هدفی است؟ شما اینجا چه‌کار دارید؟ این منطقه چه ربطی به شما دارد؟ 
واقعیت ماجرا: منطقه از آن مردم خود منطقه و جنگ و مرگ در این منطقه ناشی از حضور آمریکاست.